Produsele bio/organice sunt la mare căutare în magazinele online și offline din țara noastră, iar un plus de informații utile referitoare la acestea nu strică niciodată. Ca răspuns la interesul consumatorilor pentru acest tip de produse naturale, din luna iunie, site-ul de entertainment PlayU.ro lansează „Momentul BIO”, o serie de clipuri video produse in-house și prezentate de Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro și Cofondator CreativeCreature.ro).

Primul episod este axat pe untul de arahide și poate fi urmărit aici. În restul seriei video, gazda va vorbi despre produse bio ca nucile pecan, semințele de chia, laptele de cocos sau spirulina.  „Momentul BIO” este un proiect susținut de agenția de PR și comunicare Creative Creature.

„Momentele BIO” vor promova produse bio/organice, prezentându-le atuurile, beneficiile și informații interesante despre acestea. Fiecare nou episod va fi publicat pe canalul de YouTube PlayU.ro, va fi promovat apoi pe restul canalelor de comunicare ale brandului (Facebook, Instagram, TikTok), dar și pe canelele social media ale CreativeCreature.ro (Facebook, Instagram).

 

 

Despre PlayU.ro

Echipa site-ului de entertainment PlayU.ro (brand românesc, marca SC Creative Creature SRL) a pornit la drum în mai 2017, pe un principiu idealist, dar care a funcţionat: fără senzaţional, fără titluri înşelătoare, doar informaţie şi divertisment. Site-ul PlayU.ro este o sursă de încredere pentru ştiri de actualitate şi informaţii lipsite de capcana senzaţionalului, din multiple domenii (interes general, cinema, televiziune, staruri, seriale, muzică, radio, spectacole de teatru, festivaluri, lifestyle). În aprilie 2020, PlayU.ro a lansat (pe canalul propriu de YouTube) „Online cu de toate”, singura emisiune online a unui site de entertainment din România. Formatul digital prezintă noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai.

Site: https://www.playu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/playu.ro

Instagram: https://www.instagram.com/playu.ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel

TikTok: https://www.tiktok.com/@playu.ro​​

Twitter: https://twitter.com/playuro

 

Despre CreativeCreature.ro

Creative Creature este o agenție de social media marketing, PR, comunicare, content writing și organizare de evenimente cu o abordare modernă: știe tot ce mișcă în domeniu, are idei crețe și creative (nu puține și fixe) și nu se complace în călduța zonă de confort! Anul trecut, Creative Creature a fost numită de CV Magazine „Cea mai creativă agenție de marketing & PR din România”, la 2020 Media Innovator Awards.

Site: https://www.creativecreature.ro

Facebook: https://www.facebook.com/creativecreature.ro

Instagram: https://www.instagram.com/creativecreature.ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.