Emisiunile și serialele tale preferate revin pe micile ecrane. Avem primele imagini din show-urile toamnei, de unde nu vor lipsi emoția, misterul, iubirea, suspansul și voia bună. Iată ce vom urmări din toamnă la PRO TV.

Superstar, show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale

Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale ajunge toamna aceasta la PRO TV. După ce caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a căutat pe curajoșii care cred că își pot transforma idolii în fani, echipa de producție a dat startul filmărilor pentru primul sezon SuperStar România.

Smiley face parte din echipa juraților, alături de Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. “A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a declarat Smiley.

Masked Singer România, show-ul fenomen revine la PRO TV!

Pavel Bartoș este prezentatorul celui de-al doilea sezon și le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize. Celebrități din toate domeniile vor purta măști și costume spectaculoase, în show-ul Masked Singer România, pentru a păstra cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

În acest an, emisiunea Masked Singer România revine cu un nou sezon, mai intens, mai grandios, în care mai multe vedete din România vor urca pe scena care găzduiește cele mai impresionante măști.

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online.

Țara o arde pe comedie! Las Fierbinți revine cu un nou sezon

Las Fierbinți, cel mai urmărit serial din România, revine cu o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care celebrele personaje vor încerca să iasă.

Dragoș Bucur și echipa Visuri la cheie continuă să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor

Dragoș Bucur și arhitecții Visuri la cheie vor continua să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor. Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie” vine cu schimbări: doi arhitecți noi, entuziasmați și optimiști, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, se alătură echipei.

Cei doi, împreună cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu sunt pregătiți să construiască noi visuri în acest sezon.

PRO TV aduce în România cel mai urmărit experiment social al momentului, Căsătoriți pe nevăzute

Căsătoriți pe nevăzute, formatul TV în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită experimentând o nouă metodă bazată pe știință, vine în curând la PRO TV. Cei patru specialiști ai show-ului sunt: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relații și Victor Toriani – psihoterapeut.

Cu ajutorul celor patru experți, participanții show-ului Căsătoriți pe nevăzute vor fi “potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, și pe care o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile.

Vlad trebuie să dea cărțile pe față și să demaște adevărul în sezonul final

Au trecut doi ani de când am înțeles că cine iubește nu iartă și am descoperit povestea lui Vlad Pop. Cel care îl lăsa în urmă pe Adrian Anuței pentru a începe un elaborat plan de răzbunare împotriva celor pe care i-a iubit, dar l-au trădat: Ștefan, Leo și Eliza. Însă, cum nimic nu este ușor în viață, ne-a fost clar că trebuie să cunoaștem fața întunecată a răzbunării.

Momentul mult așteptat este tot mai aproape! În cel de-al patrulea sezon și ultimul, Vlad trebuie să dea cărțile pe față și să demaște adevărul, păstrând în minte faptul că la final, totul se plătește!. Cine îi va fi alături, cum vor reacționa cei care l-au cunoscut când vor afla că Adrian a fost acolo în toată această perioadă de timp și cum se va scrie ultimul capitol al poveștii lui? Mult așteptata concluzie a serialului iubit de milioane de români va fi aflată în această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.