„Modestia” este o piesa despre importanta sinceritatii cu sinele atunci cand reusesti pe plan artistic. Cum o arata si finalul clipului, toata atentia pe care un artist o primeste cand atinge succesul este de carton, fragila, iar factorul important va ramane mereu modestia pe care o ai cu tine si cu publicul tau, ea fiind lucrul care te ancoreaza in realitate.

 

Artist cu puternice radacini Hip-Hop, Amuly reprezinta sclipirea combinatiei dintre old school si new school. Timbrul recognoscibil, dictia curata si un vibe fresh determina si cei mai mari piloni ai industriei sa admita evolutia muzicii.

 

23.10.2020 – Amuly lanseaza „BLINDAT™, primul album solo, iar usa urmatorului nivel i-a fost deschisa. Colaborarile transforma albumul instant intr-un clasic, in lista de piese regasindu-se nume precum Ian, Killa Fonic, Nane, Connect-R si Deliric. Publicul lui, si nu numai, a vibrat la unison piesa cu piesa, fapt ilustrat cel mai obiectiv in feedback-ul statistic – in ziua lansarii, „Blindat” a avut 21 de piese in Spotify Top 50 si intreg albumul in primele 65 de pozitii in Spotify Top 200.

 

Liviu Teodorescu este, cu siguranţa, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 741 mii de urmaritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube. Cel mai recent single, „Muzele”, in colaborare cu Manuel Riva, ocupa primele locuri in topurile radio & TV din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.