O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în iulie?

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 SERIALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. Generation 56k – S1/ 1 iulie -> Matilda și Daniel, care s-au cunoscut în epoca modemului de 56k, se reîntâlnesc întâmplător după douăzeci de ani. Oare prietenia lor se poate transforma în ceva mai mult?
  2. Young Royals (Vlăstar regal) – S1/ 1 iulie -> În timp ce se obișnuiește cu viața la prestigiosul internat Hillerska, prințul Wilhelm descoperă că nu este atât de ușor să-și urmeze inima precum a crezut.
  3. Big Timber (Big Timber: Viață de cherestegiu) – S1/ 2 iulie -> Ajutat de echipa lui loială, un cherestegiu se luptă cu natura și cu utilajele capricioase pentru a tăia și a transporta lemnul valoros pe Insula Vancouver.
  4. Mortel (Muritorii) – S2/ 2 iulie -> Obé revine într-o cu totul altă formă și începe să adune o armată în cadrul școlii, iar Sofiane, Victor și Luisa se grăbesc să împiedice un dezastru.
  5. Mine (Totul îmi aparține) – S1/ 4 iulie -> Prizoniere ale unei lumi create din secrete și minciuni, două femei din înalta societate decid să dărâme orice obstacol aflat în calea propriei fericiri.
  6. The Mire: ’97 (Glod: ’97) – S2/ 7 iulie -> Potopul secolului din pădurea Gronty dezgroapă încă un trup, dar și fapte de corupție, înșelătorii din anii ’90 și secrete din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
  7. The War Next-door (Război între vecini) – S1/ 7 iulie -> După ce se mută într-un cartier de lux, într-o casă câștigată la loterie, membrii săracei familii López sunt întâmpinați cu răceală de snobii din familia Espinoza.
  8. Atypical (Atipic) – S4/ 9 iulie -> Casey și Sam sunt pe cale să zboare din cuib, așa că fiecare dintre membrii familiei Gardner are de luat decizii importante legate de viitor.
  9. Biohackers (Biohackeri) – S2/ 9 iulie -> Timpul dispărut și viziunile tulburătoare o bântuie pe Mia, care încearcă să înțeleagă de ce s-au schimbat atâtea în viața ei și de ce nu-și poate aminti nimic.
  10. The Cook of Castamar (Bucătăreasa din Castamar) – S1/ 9 iulie -> În 1720, la Madrid, o bucătăreasă talentată atrage atenția unui duce văduv, care revine în societatea aristocratică. Bazat pe un roman de Fernando J. Múñez.
  11. Virgin River – S3/ 9 iulie -> Mel și oamenii ei dragi din Virgin River se sprijină reciproc în timp ce se confruntă cu decese, un incendiu, certuri legate de custodie, despărțiri și multe altele.
  12. My Unorthodox Life (Viața mea neortodoxă) – S1/ 14 iulie -> Acest reality-show urmărește viața Juliei Haart, directoarea companiei Elite World Group și fostă membră a unei comunități evreiești ultraortodoxe, și a copiilor ei.
  13. Never Have I Ever (Niciodată nu am…) – S2/ 15 iulie -> O nouă dragoste, noi colegi și noi motive de a se contrazice cu mama ei îi oferă lui Devi numeroase ocazii să acționeze cu îndrăzneală și să ia decizii discutabile.
  14. Van Helsing – S5/ 16 iulie -> În ultimul sezon, grupul Van Helsings descoperă rădăcinile Celui Întunecat, Vanessa dispare în Tărâmul Întunecat, iar Dracula guvernează de la Casa Albă.
  15. Sexy Beasts (Bestii sexy) – S1/ 21 iulie -> sperând să spună adio întâlnirilor superficiale, oameni singuri se folosesc de machiaj și elemente protetice ca să scoată din ecuație elementele care țin de înfățișare.
  16. Too Hot to Handle: Brazil (Atenție, frige! Brazilia) – Partea 1/ 21 iulie -> În acest reality-show amuzant, zece brazilieni ajung într-o stațiune cu o plajă de vis, dar pentru a câștiga premiul de 500.000 de reali, trebuie să renunțe la sex.
  17. Masters of the Universe: Revelation (Stăpânii universului: Revelația) – S1/ 23 iulie -> Războiul pentru Eternia reîncepe cu ceea ce ar putea fi bătălia finală între He-Man și Skeletor. Un nou serial animat semnat de scenaristul și regizorul Kevin Smith.
  18. Sky Rojo (Orizontul roșu) – S2/ 23 iulie -> Adrenalina și scenele de acțiune revin în centrul atenției în sezonul doi din „Orizontul roșu”, realizat de creatorii serialului „Fabrica de bani”.
  19. How to Sell Drugs Online (Fast) (Cum să vinzi droguri online [rapid]) – S3/ 27 iulie -> Starea de sănătate a lui Lenny se agravează, așa că băieții lasă la o parte conflictele ca să adune bani pentru tratament. Însă apare un nou pericol.
  20. Racket Boys (Clubul de badminton) – S1/ 27 iulie -> Un băiat de la oraș ajunge la țară cu tatăl său, noul antrenor al unei echipe liceale de badminton care este pe cale să se destrame.
  21. Tattoo Redo (Un nou tatuaj în peisaj) – S1/ 28 iulie -> Artiști în tatuaje iscusiți încearcă să transforme în opere de artă tatuajele nereușite ale clienților lor. Oare vor reuși?
  22. The Snitch Cartel: Origins – S1/ 28 iulie -> În Cali, în anii ’70 și ’80, viața a doi frați înseamnă familie, iubire și o ambiție comună: să conducă industria drogurilor din Columbia.
  23. Too Hot to Handle: Brazil (Atenție, frige! Brazilia) – S2/ 28 iulie -> În acest reality-show amuzant, zece brazilieni ajung într-o stațiune cu o plajă de vis, dar pentru a câștiga premiul de 500.000 de reali, trebuie să renunțe la sex.
  24. Glow Up – S3/ 30 iulie -> În această emisiune-concurs, artiști de make-up aspiranți trec prin probe pline de culoare, pentru a obține șansa unei cariere în industria frumuseții.
  25. Outer Banks – S2/ 30 iulie -> Sezonul 2 al acestui serial de mare succes vine cu provocări mai mari ca niciodată și cu o nouă serie de aventuri de vară.
  • Feels Like Ishq (Fluturi în stomac) – iulie -> Mai multe scurtmetraje urmăresc niște tineri care trec prin tot felul de emoții atunci când descoperă conexiuni romantice în cele mai neașteptate locuri.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5  FILME Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. Fear Street Part 1: 1994 – 1 iulie -> Niște adolescenți întâlnesc din întâmplare forța malefică responsabilă de o serie de crime îngrozitoare și care le-a terorizat orașul vreme de peste 300 de ani. Bun venit în Shadyside!
  2. Dynasty Warriors (Războinicii dinastiei) – 1 iulie -> Căpetenii, războinici și oameni de stat se luptă pentru supremație într-o poveste bazată pe jocuri video de succes și pe cartea „Romanul cavaleresc al celor Trei Regate”.
  3. Fear Street Part 2: 1978 – 2 iulie -> Shadyside, 1978. Este vară, școala s-a terminat, iar activitățile din tabăra Nightwing sunt pe cale să înceapă. Dar, atunci când încă un locuitor al orașului Shadyside este cuprins de dorința de a ucide, distracția se transformă într-o luptă teribilă pentru supraviețuire.
  4. Haseen Dillruba (O frumusețe ucigătoare) – 2 iulie -> Bănuită că și-a ucis soțul, o femeie dezvăluie detaliile unei căsnicii cu probleme, care par să estompeze și mai mult adevărul.
  5. The 8th Night (A opta noapte) – 2 iulie -> Cu mătăniile într-o mână și cu securea în cealaltă, un călugăr urmărește un duh care, de mii de ani, aduce iadul pe pământ, posedând oamenii.
  6. Major Grom: Plague Doctor (Comisarul Grom: Ciuma) – 7 iulie -> Masacrul comis de un justițiar mascat provoacă haos într-un oraș, iar singurii care pot pune capăt terorii sunt un detectiv rebel și partenerul său începător.
  7. Fear Street Part 3: 1666 – 9 iulie -> Sunt dezvăluite, în sfârșit, originile blestemului lui Sarah Fier, iar povestea revine în punctul inițial într-o noapte care schimbă pentru totdeauna viețile celor din Shadyside.
  8. How I Became a Superhero – 9 iulie -> Într-o lume în care oamenii coexistă cu supereroii, un polițist singuratic face echipă cu o detectivă isteață pentru a opri traficul de substanțe ce trezesc superputeri.
  9. Last Summer – 9 iulie -> Într-o vacanță petrecută la malul mării, Deniz, care are 16 ani, caută să cucerească o fată de care a fost îndrăgostit în copilărie și este prins într-un triunghi amoros.
  10. A Classic Horror Story (O poveste de groază clasică) – 14 iulie -> În această poveste de groază plină de tensiune și scene înfiorătoare, călătorii dintr-un autobuz devin victimele unor crime ritualice.
  11. The Guide to the Perfect Family (Ghidul familiei perfecte) – 14 iulie -> Un cuplu din Québec se luptă cu capcanele, presiunea și așteptările privind creșterea copiilor într-o societate obsedată de succes și de imaginea de pe rețelele sociale.
  12. A Perfect Fit (O pereche perfectă) – 15 iulie -> Saski, care ține un blog de modă, își schimbă destinul în momentul în care intră într-un magazin de încălțăminte din Bali pentru a găsi perechea de pantofi perfectă.
  13. My Amanda (Amanda mea) – 15 iulie -> Legătura dintre doi prieteni neobișnuit de apropiați, care-și povestesc totul, rămâne singurul element constant pe măsură ce viețile li se schimbă și evoluează.
  14. Deep – 16 iulie -> Patru studenți la medicină insomniaci sunt atrași într-un experiment care scapă de sub control și trebuie să găsească o cale de scăpare înainte de a fi prea târziu.
  15. Chernobyl 1986 (Cernobîl, 1986) – 21 iulie -> După ce reîntâlnește o fostă iubire, pompierul Alexey se retrage din activitate pentru a începe o nouă viață, dar dezastrul de la Cernobîl îl pune din nou în pericol.
  16. Bankrolled (Finanțați din greșeală) – 23 iulie -> Într-un moment de rătăcire, doi prieteni din generația Y obțin finanțare pentru o aplicație inovatoare dedicată dreptății sociale. Acum nu mai trebuie decât să o creeze.
  17. Blood Red Sky (Un cer roșu ca sângele) – 23 iulie -> Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat, după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.
  18. Kingdom: Ashin of the North (Regatul: Ashin din nord) – 23 iulie -> În acest episod special din „Regatul”, tragedia, trădarea și o descoperire misterioasă alimentează dorința de răzbunare a unei femei care și-a pierdut familia și tribul.
  19. The Last Letter From Your Lover (Ultima scrisoare de dragoste) – 23 iulie -> După ce găsește o serie de scrisori de dragoste din anii ’60, o jurnalistă este hotărâtă să dezlege misterul unei relații secrete. Bazat pe un roman de Jojo Moyes.
  20. Bartkowiak – 28 iulie -> După ce fratele său moare într-un accident de mașină, un tânăr luptător MMA preia clubul de noapte al familiei și descoperă că decesul fratelui lui nu a fost întâmplător.
  21. Resort to Love (Cui pe cui se scoate) – 29 iulie -> După o despărțire recentă, o cântăreață acceptă un angajament într-o stațiune tropicală care pare de vis, dar asta numai până la sosirea a doi oaspeți neașteptați.
  22. The Last Mercenary (Ultimul mercenar) – 30 iulie -> La 25 de ani de la încheierea unei înțelegeri cu serviciile secrete franceze menite să-i protejeze fiul, un agent este nevoit să iasă din ascunzătoare.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 DOCUMENTARE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. Audible (Audibil) – 1 iulie -> Amaree Mckenstry-Hall și colegii săi de la Școala Maryland pentru surzi urmăresc succesul în fotbal în timp ce se confruntă cu o tragedie și cu probleme personale.
  2. Cat People (Iubitorii de pisici) – 7 iulie -> Iubitorii de pisici sunt de toate felurile, dar ce știm sigur e că toți își adoră felinele fermecătoare. Un serial documentar care le ilustrează poveștile.
  3. Dogs (Cel mai bun prieten al omului) – S2/ 7 iulie -> Dragostea dintre câini și oameni este un colac de salvare pentru un astronaut, un preot brazilian, dresorul mascotei unei universități și alții.
  4. Elize Matsunaga: Once Upon a Crime (Elize Matsunaga: De la o viață ca-n povești la crimă) – 8 iulie -> Elize Matsunaga și-a împușcat și dezmembrat soțul bogat. Acest serial documentar analizează cazul care a șocat Brazilia și prezintă primul interviu al criminalei.
  5. Heist (Jafuri celebre) – 14 iulie -> Milioane furate, băuturi fine dispărute și oameni care aproape reușesc să scape basma curată după jafuri incredibile. Un serial bazat pe fapte reale.
  6. Private Network: Who Killed Manuel Buendía? (Rețeaua privată: Cine l-a asasinat pe Manuel Buendía?) – 14 iulie -> O incursiune în opera jurnalistului mexican Manuel Buendía urmărește să dezlege misterul uciderii sale și să descopere legăturile între traficul de droguri și politică.
  7. Emicida: AmarElo – Live in São Paulo (Emicida: AmarElo – Live la São Paulo) – 15 iulie -> Rapperul brazilian Emicida își prezintă ritmurile și rimele avangardiste la Theatro Municipal din São Paulo, unde interpretează hituri de pe albumul său, „AmarElo”.
  8. Explained (Pe înțelesul tuturor) – S3/ episoade săptămânale/ 16 iulie -> Acest serial documentar narat de celebrități abordează subiecte fascinante și diverse precum monarhiile, animalele de companie, operațiile estetice și multe altele.
  9. The Movies That Made Us  – S2/ 23 iulie -> Află poveștile din spatele blockbusterelor care au influențat o generație, spuse de actori, regizori și alți profesioniști ai industriei cinematografice.
  10. Myth & Mogul: John DeLorean (John DeLorean: Legendă și magnat) – 30 iulie -> Acest documentar despre un personaj celebru din industria auto cuprinde interviuri și imagini în premieră surprinse de D.A Pennebaker („Bob Dylan: Don’t Look Back”).

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 ANIME Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. Mobile Suit Gundam Hathaway – 1 iulie -> După răzvrătirea lui Char, Hathaway Noa conduce o revoltă împotriva Federației pământene, dar întâlnirea cu un ofițer inamic și o femeie misterioasă îi schimbă soarta.
  2. RESIDENT EVIL: Infinite Darkness (Resident Evil: Întuneric infinit) – 8 iulie -> La câțiva ani după ororile din Raccoon City, Leon și Claire sunt atrași într-o conspirație sinistră atunci când un atac viral devastează Casa Albă.
  3. BEASTARS – S2/ 15 iulie -> Împăcându-se cu instinctele sale de prădător, Legoshi jură să devină mai puternic de dragul lui Hal. Între timp, ucigașul de erbivore este în continuare în libertate.
  4. Words Bubble Up Like Soda Pop (Cuvinte nerostite) – 22 iulie -> Un băiat timid, care se exprimă cu ajutorul haikuurilor, și o fată sclipitoare, dar complexată, fac cunoștință într-o zi cu soare și trăiesc o magică iubire de-o vară.
  5. Transformers: War for Cybertron: Kingdom (Transformers: Războiul pentru Cybertron – Regatul) – 29 iulie -> Ultima parte a trilogiei Cybertron vine cu o întorsătură de situație decisivă pentru personajele din Beast Wars.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COMEDIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. I Think You Should Leave with Tim Robinson (Cred că ar trebui să pleci, cu Tim Robinson) – S2/ 6 iulie -> Un al doilea sezon al serialului de scheciuri cu șase episoade prezentat de Tim Robinson.
  2. Lee Su-geun: The Sense Coach (Lee Su-geun: Ghid de ascuțire a simțurilor) – 9 iulie -> Ascensiunea lui Lee Su-geun în lumea comediei coreene s-a bazat pe abilitatea sa de a citi oamenii. Acum este gata să împărtășească tot ce știe.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COPII ȘI FAMILIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. We The People – 4 iulie -> Învață elementele de bază despre drepturi și cetățenie cu ajutorul unor cântece semnate de artiști renumiți precum Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert și Brandi Carlile.
  2. The Water Man (Omul apelor) – 4 iulie -> Dorind cu disperare să-și salveze mama suferindă, Gunner, un băiat de 11 ani, fuge de acasă și caută o ființă mitologică despre care se spune că poate păcăli moartea.
  3. Ridley Jones – 13 iulie -> Curioasa Ridley și prietenii ei protejează comorile Muzeului de Istorie Naturală și păstrează în siguranță secretul magic al acestuia: noaptea, totul prinde viață!
  4. Johnny Test – 16 iulie -> Oare cât bucluc pot provoca un băiat cu multă imaginație, cățelul lui credincios și cele două surori pasionate de știință? Păi, aceasta este adevărata provocare!
  5. Trollhunters: Rise of the Titans (Vânătorii de troli: Trezirea titanilor) – 21 iulie -> Eroii din „Vânătorii de troli”, „Trei sub stele” și „Vrăjitorii” luptă cot la cot împotriva unui dușman care amenință să le cucerească lumile și să distrugă Pământul.
  6. A Second Chance: Rivals! (O nouă șansă: Rivale) – 23 iulie -> În această continuare, Maddy este accidentată și nu se poate califica la Olimpiadă, dar antrenează tinerele sportive de elită care urmează să înfrunte echipa rivală.
  7. Mighty Express – S4/ 27 iulie -> Aventura continuă pentru o echipă de trenuri și prietenii lor copii, pe care spontaneitatea și cooperarea îi ajută să depășească problemele pe șine!
  8. Centaurworld (Centauria) – 30 iulie -> Încercând să-și găsească stăpânul, o iapă de război curajoasă pornește într-o călătorie printr-o lume fantastică plină de magie, aventuri și centauri care cântă.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Sun with Face on Samsung One UI 2.5

  1. A Star Is Born (1954) – 1 iulie
  2. Bridget Jones’s Baby (2016) – 1 iulie
  3. Dunkirk (2017) – 1 iulie
  4. Eurotrip (2004) – 1 iulie
  5. For Love or Money (1993) – 1 iulie
  6. K-9: P.I. (2002) – 1 iulie
  7. Looney Tunes: Back in Action (2003) – 1 iulie
  8. Me Before You (2016) – 1 iulie
  9. New Year’s Eve (2011) – 1 iulie
  10. Norbit (2007) – 1 iulie
  11. Pokémon Journeys: The Series: Part 1 (2019) – 1 iulie
  12. Pokémon Journeys: The Series: Part 2 (2020) – 1 iulie
  13. Pokémon Journeys: The Series: Part 3 (2020) – 1 iulie
  14. Pokémon Journeys: The Series: Part 4 (2021) – 1 iulie
  15. Rush Hour (1998) – 1 iulie
  16. Rush Hour 2 (2001) – 1 iulie
  17. Space Jam (1996) – 1 iulie
  18. The Addams Family (2019) – 1 iulie
  19. The Conjuring 2 (2016) – 1 iulie
  20. The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) – 1 iulie
  21. The Huntsman: Winter’s War (2016) – 1 iulie
  22. The Talented Mr. Ripley (1999) – 1 iulie
  23. Warcraft (2016) – 1 iulie
  24. What a Girl Wants (2003) – 1 iulie
  25. Motherless Brooklyn (2019) – 6 iulie
  26. And Hope to Die (1972) – 7 iulie
  27. Brighton Rock (1948)– 7 iulie
  28. Choice of Arms (1981) – 7 iulie
  29. Let’s Rob the Bank (1964) – 7 iulie
  30. Picnic on the Grass (1959) – 7 iulie
  31. The Burned Barns (1973) – 7 iulie
  32. The Hurried Man (1977) – 7 iulie
  33. The Good Liar (2019) – 8 iulie
  34. Ma (2019) – 13 iulie
  35. Cold Cuts (1980) – 14 iulie
  36. Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese (2009) – 14 iulie
  37. New York Minute (2004) – 15 iulie
  38. Ocean’s Thirteen (2007) – 15 iulie
  39. Ocean’s Twelve (2004) – 15 iulie
  40. Richard Jewell (2019) – 15 iulie
  41. Wrath of the Titans (2012) – 15 iulie
  42. Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) – 17 iulie
  43. Crank (2006) – 28 iulie
  44. Gervaise (1956) – 28 iulie
  45. Hobson’s Choice (1954) – 28 iulie
  46. The Railway Children (1970) – 28 iulie
  47. The Small Back Room (1949) – 28 iulie
  48. The Shining (1980) – 29 iulie
  49. Yes Man (2008) – 29 iulie
  50. El Infierno (2010) – 30 iulie
  • LEGO Ninjago – S2/ 1 iulie
  • Peppa Pig – S6/ 15 iulie
  • Suits – S9/ 17 iulie
  • DC Super Hero Girls – S1/ 21 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.