Un moment atât de așteptat, un fluier de start visat de fanii fotbalului și o primă seară de gală de excepție! EURO 2020 a început cu o festivitate de vis oferită pe stadionul din Roma, acolo unde Andreea Boceli a interpretat magistral Nessun Dorma, iar Martin Garrix, Bono & The Edge au  completat spectacolul cu momentul special pregătit pentru imnul competiției We are the people.

 

Echipele care au deschis maratonul fotbalistic au fost cele din grupa A, Italia și Turcia. Conduși de Roberto Mancini, italienii au dominat categoric și au reușit să pornească cu dreptul lupta spre titlul european. Scorul de 3-0 reușit în urma autogolului lui Demiral și a golurilor lui Immobile și Insigne a dus-o pe Italia direct în fruntea clasamentului grupei, înaintea meciului dintre Țara Galilor și Elveția.

 

Prima partidă de la EURO 2020 a fost lider de audiență! Meciul a înregistrat 9.2 puncte de rating și 27.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.1 puncte de rating și 18.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:51, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.4 puncte de audiență și 32.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.9 puncte de rating și 17.0% share.

 

Aproape 1.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:46, aproape 1.9 milioane de români trăiau bucuria fotbalului.

 

Spectacolul continuă cu alte 3 meciuri, astăzi!

 

Fanii fotbalului au un program încărcat în cea de-a doua zi a competiției. De la ora 16:00, clasamentul grupei A va prinde contur după ce Țara Galilor va întâlni Elveția, iar de la ora 19:00 încep emoțiile pentru suporterii echipelor din grupa B. Primii vor intra în luptă nordicii, Danemarca urmând să întâlnească Finlanda, iar de la ora 22:00, una dintre favoritele turneului, Belgia va juca contra Rusiei.

 

Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, pe PRO TV și VOYO!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.