DJ-ul si producatorul Topic a lansat, impreuna cu Bebe Rexha, piesa “Chain My Heart”

Asculta piesa aici: https://umusic.lnk.to/ChainMyHeartPR

In timp ce hitul „Your Love (9PM) ocupa primele locuri in topurile muzicale din intreaga Europa, Topic lanseaza alaturi de Bebe Rexha piesa “Chain My Heart”. Doi artisti cu milioane de piese vandute la nivel mondial si cu un stil muzical diferit fata de ceilalti artisti coloabreaza pentru a crea hit-ul verii.

Piesa este produsa in stilul autentic al lui Topic, sub-genul muzical “melancholic dance music”, oferind ascultatorului atat momente emotionale, cat si impulsul de a dansa. Bebe Rexha a declarat, ca piesa este despre a gasi ceva, ce iti captiveaza cu adevarat inima si nu mai vrei sa mai renunti la acel lucru. Ea a mai relatat, faptul ca i-a facut mare placere sa lucreze cu Topic si ca abia asteapta ca toti fanii sa asculte noua piesa.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=roF064EzNsc

Albumul de debut al lui Bebe Rexha, “Expectations”, a fost lansat in anul 2018 si este certificate cu discul de platina in SUA. Piesele “I’m a Mess” si “Meant to Be” au fost hit-uri globale, “Meant to Be” ramanand pe primul loc in Billboard Hot Country Songs pentru 50 de saptamani, record absolut pentru o cantareata. Bebe Rexha a fost nominalizata pentru Grammy la categoria Best Country Duo/Group Performance in 2019, dar si pentru Best New Artist. Pana acum, ea a acumulat peste 4 miliarde de vizualizari pe YouTube si peste 12 miliarde stream-uri pe platformele de streaming.

Topic a ajuns pe primul loc pe iTunes, Shazam, dar si in alte topuri. Doar piesa “Breaking Me”, impreuna cu A7S, a acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe toate platformele. Producatorul a primit 28 de certificari cu discuri de aur si de platina in mai multe tari din lume, iar la Billboard Music Award 2021 a fost finalist cu “Breaking Me” la categoria top dance/electronic song. Inainte, a mai fost nominalizat si la the MTV Europe Music Awards 2016, Teen Choice Awards 2018, cat si la galele radio-urilor din Europa, Los40 din Spania, 1 Live Krone din Germania si Fun Radio din Franta.

Topic a declarat ca a ales-o pe Bebe Rexha, pentru ca piesa avea nevoie de o femeie cu o voce puternica, iar Bebe a fost primul artist care i-a venit in minte.

Cu ritmul dansant și vocea catchy, piesa are un build-up continuu, iar punctul culminant este in timpul refrenului. “Boom boom boom” va ramane, cu siguranta, o perioada de timp in mintea ascultatorului, fiind o piesa ce va fi cu siguranta pe repeat.

 

 

Maroon 5 lanseaza albumul „Jordi”

Asculta materialul aici: https://Asculta.lnk.to/JordiPR 
Maroon 5 se face remarcata nu numai prin faptul că sunt una dintre cele mai longevive trupe, dar și pentru că sunt că sunt unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai secolului 21. Trupa a cucerit fanii și criticii de specialitate cu muzica lor hibrid rock / R&B de pe albumul lor de debut, Songs About Jane. Până în prezent, trupa din Los Angeles cunoscută la nivel global a câștigat trei premii GRAMMY®, a lansat 6 albume care au adunat peste 75 milioane de copii vândute, a avut 32 de piese în Billboard Hot 100 ajungând la peste 400 de milioane de single-uri vândute international, și a câștigat certificări de aur și platină în peste 35 de țări. De asemenea, ei au cele mai multe piese (11) de la o trupă care au ajuns pe primul loc în Billboard’s Pop Chart.

Ultimul album de la Maroon 5, Red Pill Blues (222/ Interscope) a inclus hit-ul internațional “Girls Like You,” ft. Cardi B care a ajuns pe locul #1 în Top 40, #1 în Adult Pop, și #1 în Billboard Hot 100 pentru șapte săptămâni consecutiv. Piesa a acumulat peste  1.2 de miliarde de stream-uri pe Spotify și peste 3 de miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO; a fost de departe cel mai vizionat clip de pe VEVO în 2018. De asemenea, hit-ul trupei din 2019, „Memories”, a depășit 1 miliard de stream-uri pe Spotify și a acumulat peste 700 de milioane de vizualizări pe YouTube. Maroon 5 este prima trupă care să aibă mai multe videoclipuri care să depășească 3 miliarde de vizualizări pe YouTube. Maroon 5 are peste 52 de milioane de ascultători pe Spotify lunar și a făcut turnee în peste 30 de țări, vânzând peste 6,750,000 de bilete la nivel global.

Noul album al trupei, JORDI, este produs de J Kash, și include cel mai recent hit al trupei, „Beautiful Mistakes” feat. Megan Thee Stallion, piesa care a fost cel mai adăugat single-uri la playlisturile Top 40 și Hot AC, și, în prezent, e pe locul #19 în HOT 100, locul #10 în Top 40 și locul #2 în Hot AC. Albumul JORDI  include și cele mai recente hit-uri ale trupei, „Memories” și „Nobody’s Love”. Versiunea deluxe a albumului cu 14 piese va fi disponibilă atât în magazine, cât și digital.

„Acest album poartă numele managerului nostru. Am construit acest lucru împreună. O bucată din mine va lipsi întotdeauna. Pierderea este tragică în felurile în care încă învăț cum să fac față. Tot ce pot face este să-l țin cu mine și să-l onorez în cel mai bun mod în care știu cum. Mi-e dor de el în fiecare zi. Și sunt mândru că i-am gravat numele în istoria acestei formații pe care a ajutat-o să construiască de la capăt… la fiecare pas al drumului. Te iubim Jordi. Voi purta aceste torțe pentru tine. Că știi că nu voi renunța niciodată”, a declarat Adam Levine.

Link YouTube „Lost” Official Video: https://www.youtube.com/watch?v=U05fwua9-D4

 

RAYE lanseaza piesa „Call On Me”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=BsPG5WLCce8

 

Recent ajunsă în Top 3 cu single-ul hit „Bed”, RAYE se întoarce cu piesa „Call On Me”, compusa alaturi de Billen Ted, „Call On Me” este, cu siguranță, încă un hit pop / dance, pe care fanii lui RAYE îl vor asculta pe repeat vara aceasta.

RAYE a spus: „Am scris acest cântec într-o zi în care sora mea trecea printr-o situație intensă și mi se frângea inima pentru ea. Practic am scris acest cântec pentru ea. Versurile spun doar sună-mă când nu ești ok și o să fiu acolo pentru tine, să tea jut să repair tot ce este stricat și să am grijă de tine.”

În ultimele luni, RAYE a avut 2 hit-uri în Top 5: „Bed”, colaborarea ei cu Joel Corry, și „Secrets” cu DJ Regard, care a fost și nominalizată pentru „Best British Single” la premiile 2021 BRIT Awards.

‘Bed’ a fost în Official Charts Top 10 timp de 9 săptămâni consecutiv și a primit platină în U.K. De asemenea, colaborarea lui RAYE cu D Block Europe la piesa „Ferrari Horses” a fost câteva săptămâni bune în Top 20 UK Official Singles Chart. Single-ul ei „Tequila” cu Jax Jones și Martin Solveig a adunat peste 126 de milioane de stream-uri globale și a primit aurul în U.K. „Regardless” (feat. Rudimental) continuă să adune multe stream-uri internaționale, apropiindu-se de 80 de stream-uri globale. În noiembrie 2020, RAYE și-a surprins fanii cu lansarea mini-albumului „Euphoric Sad Songs”, care conține 9 piese ce explică cele 9 stagii ale durerii când o relație se termină.

RAYE este, in prezent, în Top 130 al artiștilor cu cele mai multe stream-uri pe Spotify, cu peste 22 de milioane de ascultători. RAYE a adunat peste 1.4 miliarde de stream-uri pe Spotify. Este, cu siguranță, una dintre cele mai bune compozitoare din U.K. Cântecele ei au adunat peste 3 miliarde de stream-uri pe Spotify. De asemenea, ea a scris cântece și pentru artiști precum John Legend, Major Lazer, Charli XCX, Little Mix, Hailee Steinfeld, Quavo Normani, Ellie Goulding, Jax Jones, Khalid, 6LACK și Jessie Reyez, și a lucrat cu cei mai mari compozitori și producători din lume precum David Guetta, Diplo, Bloodpop, Andrew Watt, Jin Jin, Kamille, Julia Michaels, Fraser T Smith, Fred Ball și Justin Trantor.
 

 

LORDE lanseaza single-ul „Solar Power”

Asculta aici piesa: https://Asculta.lnk.to/SolarPowerPR

Lorde a lansat un nou single, Solar Power, la doar câteva zile după ce a anunțat lansarea mult așteptatului său album omonim. Piesa a fost o lansare surpriză, programată să coincidă cu eclipsa de soare din emisfera nordică.

Din nou, Lorde face echipă cu producătorul Jack Antonoff, alături de colegii compozitori Phoebe Bridgers și Clairo pentru niște coruri. Este un cântec însorit, acustic, despre o zi bună pe plajă, înainte de a culmina cu un pre-refren puternic.

Single-ul, scris de Lorde și produs împreună cu Jack Antonoff, este piesa principală a viitorului album al artistei. „În vremuri de durere, dragoste profundă sau confuzie, mă uit în lumea naturală pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să mă acordez”, a declarat omtr-

Iar Lorde a confirmat că, de această dată, s-a reunit cu regizorul videoclipului „Royals”, Joel Kefali, pentru videoclip, despre care a spus că formează „un întreg univers cinematografic”.

Videoclipul „Solar Power” o găsește pe Lorde jucându-se într-o mulțime de oameni pe plajă; dansând, jucând șah, sorbind băuturi, dansând pe o platformă plutitoare în ocean și, în general, trăind cea mai bună viață. În ansamblu, este cu ușurință una dintre cele mai fericite piese ale lui Lorde până în prezent.

 

Migos a lansat albumul „Culture III” 

Stream: https://Asculta.lnk.to/CultureIIIPR 

Culture III este al patrulea album de studio al trio-ului american de hip hop Migos. Albumul prezintă apariții de la Drake, Cardi B, Polo G, Future, Justin Bieber, Juice Wrld, Pop Smoke și YoungBoy Never Broke Again. Materialul preceda albumului lor din 2018, Culture II, și servește drept concluzie a trilogiei lor, „Culture”.

Pe 22 mai 2020, Migos a lansat single-ul principal al albumului, „Need It”, cu rapperul american YoungBoy Never Broke Again. Piesa a atins locul 62 in Billboard Hot 100. Este produs de Buddah Bless, iar ideoclipul a avut premiera pe 20 august 2020. Pe 14 mai 2021, trio-ul a lansat „Straightenin” ca al doilea single, prima lor lansare în puțin mai puțin de un an. Piesa a atins numărul 38 pe Billboard Hot 100 si a fost produsă de DJ Durel, Atake, Sluzyyy, Slime Castro, Nuki și Osiris.

TRACKLIST

  1. AVALANCHE
  2. HAVING OUR WAY FT. DRAKE
  3. STRAIGHTENIN
  4. TYPE SHIT FT. CARDI B
  5. MALIBU FT. POLO G
  6. BIRTHDAY
  7. MODERN DAY
  8. PICASSO FT. FUTUREE
  9. ROADRUNNER
  10. WHAT YOU SEE DT. JUSTIN BIEBER
  11. JANE (BIRKIN)
  12. WHY NOT
  13. MAHOMES
  14. HANDLE MY BUSINESS
  15. TIME FOR ME
  16. LIGHT UP FT. POP SMOKE
  17. NEED IT FT. YOUNGBOY NEVER BROKE AGAIN

 

Mahmood lanseaza albumul „GHETTOLIMPO”

Stream: https://island.lnk.to/ghettolimpo

Mahmood este un artist care în scurt timp a cucerit un loc printre cei mai importanți artiști ai scenei muzicale, cu o trăsătură unică care îl deosebește în panorama contemporană. Artistul lanseaza acum albumul „GHETTOLIMPO”.

Albumul se deschide către o lume cu multiple fațete, în care fiecare piesă se referă la propriul simbolism și la povestea unui personaj care, la fel ca în diferitele niveluri ale unui joc video, se dezvăluie ascultătorului bucată cu bucată. Un univers populat de zeii Olimpului, împreună cu diverse personaje, unde sugestiile extrase din miturile grecești sunt combinate cu experiențele eroilor moderni care își trăiesc viața de zi cu zi, încercând să depășească obstacolele din diferite situații. În Ghettolimpo al lui Mahmood nu găsim figuri atotputernice aparținând unui loc inaccesibil, ci descrierea unor oameni simpli, extraordinari, care încearcă să dea sens vieții lor.
Nimeni nu este nemuritor și nimeni nu este un simplu om, dar găsim entități cu un suflet comun care vizează să înfrunte ceea ce nu poate fi atins pe de o parte și realitatea cea mai crudă și cea mai cotidiană pe de altă parte.

„Ghettolimpo” reprezintă un imaginar format din două suflete cu multe nuanțe care se regăsesc și se intersectează în versurile albumului, un disc autentic care se inspiră din influențele și referințele vieții transformate într-o dimensiune artistică și sonoră.

„Ghettolimpo” are o direcție narativă formată din imagini și estetică care compun o poveste, care este organică în fiecare detaliu, în stil și, de asemenea, în colaborări. Așadar, există două colaborări prețioase cu Elisa, unul printre cei mai populari cântăreți italieni din „Rubini” și cu Woodkid în „Karma”. Mahmood a implicat, de asemenea, unii dintre cei mai buni producători, cum ar fi MUUT, DRD, Francesco Fugazza, Francesco „Katoo” Catitti și autori precum Davide Petrella, Salvatore Sini.

Autor și cântăreț îndrăgit pe scena italiană și internațională, după rezultatele excelente obținute cu „Gioventù Bruciata” (platină) și succesul global al „Soldi” (cvadruplă platină) cu care a câștigat cea de-a 69-a ediție a Festivalului de la Sanremo, Mahmood a dominat Top 10 din nou în 2020 cu „Rapide” și „Dorado”, care sunt incluse în Ghettolimpo, colectând un total de 15 discuri de platină, 6 discuri de aur și peste 400 de milioane de ascultari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.