CD PROJEKT RED și Netflix anunță astăzi WitcherCon, primul eveniment virtual pentru fani, dezvăluind data și primele detalii ale evenimentului online global dedicat francizei The Witcher.

 

Anunțul a fost sugerat într-o conversație pe Twitter purtată între cele două companii care vor colabora pentru a prezenta primul eveniment multi-format dedicat universului The Witcher.

 

WitcherCon va avea loc pe 9 iulie 2021 și este un eveniment epic dedicat fanilor vechi și noi, care aduce împreună lumile din jocurile video și serialul TV. Va include:

  • O varietate de paneluri distractive și interactive cu oamenii care au adus la viață The Witcher în joc și pe ecran.
  • Știri de ultimă oră, noutăți din spatele scenei și imagini din franciza The Witcher care nu au mai fost văzute până acum.
  • O privire asupra procesului creativ și de producție din spatele jocurilor CD PROJEKT RED, inclusiv viitorul joc mobil The Witcher: Monster Slayer, benzilor desenate și accesoriilor pentru fani, precum și serialul Netflix The Witcher, alături de merch personalizat și filmul anime Nightmare of the Wolf.
  • Explorări ale tradițiilor, legendelor, monștrilor și originilor Continentului.

 

Disponibil pe Twitch și YouTube, WitcherCon va fi difuzat pe 9 iulie, la ora 20.00. Fanii vor putea urmări WitcherCon în două intervale diferite, iar fiecare va conține conținut exclusiv. Al doilea interval de difuzare, disponibil de asemenea pe Twitch și YouTube, va începe la ora 04:00 AM pe 10 iulie.

 

Poți descărca logo-ul WitcherCon AICI.

 

Link pentru canalul de YouTube:

https://www.youtube.com/netflix

Link pentru canalul de Twitch:

https://www.twitch.tv/netflix

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.