După succesul avut cu “Amore”, o piesa lansată în colaborare cu Ilkan Gunuc, wrs revine cu un vibe asemănător, de data aceasta alături de Killa Fonic.

Cea mai recentă lansare a lui wrs în colaborare cu Killa Fonic, Maui, vă urează bun venit într-o lume tropicală. Cu ritmuri fresh, un sound captivant care îți amintește de liniște, cu atmosfera tropicală din Hawaii și vocea puternică, piesa promite să vă ofere instantaneu un impuls și să vă facă să vă simțiți bine.

 

“Cand am început să scriu piese, nu îmi imaginam cât de magice vor fi unele momente, mai ales ca voi colabora cu oameni care mă inspiră atât de tare. Mi-aș fi dorit să fiți în studio când am avut sesiunea cu Killa, să fi simțit vibe-ul. Just wow! Bine, mai mult ca sigur se simte și din piesă. Noi doi ne doream de mult timp să colaboram, de când i-am arătat ideile mele, încă dinainte să îmi fi lansat proiectul, anul trecut. Și mă simt super onorat că s-a întâmplat acum. Demo-ul cred că în maxim două ore a fost gata, pentru că atunci când e chimie totul merge super repede. Ne continuăm liniile unul altuia, iar când Killa mi-a explicat versurile în italiană mi s-a părut un puzzle completat perfect. Aș vorbi foarte mult despre atmosfera din studio pentru că efectiv iubesc locul ăla. Piesa este despre un loc ideal din mintea noastră unde ne refugiem când ni se ia de lume, iar noi l-am asociat cu Maui, insula din Hawaii. Sper că o să ajungem acolo și fizic, cât mai curând, și să dăm blană piesa asta pe plaja.”, a declarat wrs.

Muzica și versurile piesei au fost scrise de Wrs, alături de Killa Fonic și Costel Dominteanu, producția fiind semnată de către Costel Dominteanu.

Andrei Ursu, alias wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera ca artist, a lucrat ca dansator de rezervă în televiziune și pentru alți artiști. În ianuarie 2020 semnează un contract cu Global Records și începe proiectul său de muzică electro pop. Alături de muzica sa, wrs își proiectează adesea propriile videoclipuri muzicale și vizualurile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.

Killa Fonic are un stil cu adevărat unic, cu versuri brutal de sincere și videoclipuri muzicale profund expresive. El este un artist cu adevărat cameleonic, fiind capabil să se deplaseze între aproape toate stilurile muzicale. Cu un farmec diabolic, un talent all-range și o prezență scenică extrem de interesantă, Killa Fonic este cu siguranță un artist de urmărit pentru că nu știi niciodată ce va aduce în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.