starseek este proiectul de artist al producatorului si inginerului de sunet Lu-K Beats (Luca George), proiect care reprezinta un alter-ego al lui: un producator si rapper extraterestru, care face muzica nemaiauzita pe Terra.

 

Conceptul proiectului reprezinta, pe rand, o convertire a artistilor autohtoni la acest tip de persona venusian, pentru a le putea fi mai usor sa creeze alaturi, de starseek, piese care sunt intr-un spectru ce nu se regaseste sub atmosfera noastra. Fiecare album (Chapter) va fi facut in colaborare cu un invitat, iar invitatul de pe “Chapter I” este NANE.

Scopul proiectului starseek (ca doar orice extraterestru venit pe Terra are o misiune de indeplinit) este de a ajuta pamantenii sa isi deschida orizontul auditiv, contribuind, in acelasi timp, la evolutia muzicii urbane din Romania.


\
 

Incepand de astazi, albumul “Chapter I” este disponibil integral pe platformele de streaming, iar videoclipul piesei “Garga” este disponibil pe Youtube. In urmatoarele 4 zile de vineri vor fi lansate succesiv si videoclipurile celorlalte 4 piese de pe album:  11 mai – “Lean”,  18 mai – “Novida”,  25 mai – “ATCCLN” si 2 iunie – yC.E.O.

 

Lu-K Beats si-a inceput cariera muzicala la o varsta foarte frageda, cand a inceput sa faca primele beat-uri si sa cante rap. Ulterior, el nu s-a oprit si si-a extins orizontul spre ingineria de sunet si managerierea altor artisti, care s-a transformat mai tarziu in managerierea unui label. In prezent, Lu-K a devenit unul dintre cei mai respectati si talentati ingineri de sunet si producatori din Romania, iar labelul SEEK Music, care ii apartine, este cel mai de succes label de muzica urbana din tara.

 

La inceputul carierei, Lu-K a colaborat cu nume grele din scena de Hip-Hop din Romania, nume precum Cedry2k, Dragonu, Chimie si Haarp Cord. Nu dupa mult timp, Lu-K a experimentat si latura mainstream a muzicii, cand a facut parte din echipa unor labeluri precum Quantum Music si Kazibo Music si a produs hituri precum Irina Rimes – Visele. Ulterior, Lu-K s-a intors la radacini si a fost un element de baza in lansarea primelor proiecte de trap din Romania: Killa Fonic si Satra B.E.N.Z.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.