Jurjak revine, la 2 luni după ce a lansat piesa „Fiecare”, cu un nou single intitulat sugestiv „Alba Neagra”, o piesă blues ideală pentru relaxarea de sfârșit de săptămână, iar atât ritmurile îmbietoare ale piesei, cât și videoclipul ne transportă cu gândul pe o plajă liniștită, în bătaia caldă a soarelui.

Piesa poate fi considerată imnul iubirilor de vară trecătoare, așa cum a declarat și Jurjak: „ Alba Neagra este o piesă ca o iubire de vară, care apare odată cu începerea acestui anotimp și dispare când acesta se termină și se instalează iar toamna.”

Jurjak s-a ocupat și de muzica și producția acestei piese, mix-ul fiind realizat de Ulf Hedin, iar master-ul de Daniel Olteanu. Videoclipul, produs de StaySharp Film, în regia lui Jurjak, a fost filmat la Vama Veche și o are în prim plan Kamelia Darie, acompaniată de dansatoarele Eva Danciu și Anda Stoian. Coregrafia, făcută de Arcadie Rusu, evidențiază perfect versurile piesei. Mulțumiri speciale la realizarea acestui proiect sunt îndreptate către Daniel Olteanu și Narcis Axinte.

Melodia „Alba Neagra” va fi inclusă pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va lansa în curând, și de pe care a extras până în prezent, piesele “Inimă de piatră”, “Timpul”, „Jocuri de noroc”, “Un tip norocos” și “Fiecare”.
Primul album lansat de Jurjak se numește „Lemon Blues” și a aparut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”. Cel de-al treilea material semnat de către Jurjak se va numi „Hoții de vise”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.