În luna iunie, a doua săptămână este dedicată de Film Now pasionaților de comedie. Luni, 7 iunie, de la ora 22:00, Film Now prezintă o comedie neagră de excepție: Villains/ Ticăloșii. Filmul debutează cu tinerii infractori, Mickey (Bill Skarsgard) și Jules (Maika Monroe), care jefuiesc o benzinărie. După ce planul lor reușește, aceștia se îndreaptă spre Florida pentru a scăpa de poliție, însă, ironic, mașina lor rămâne fără combustibil, așa că decid să meargă în continuare pe jos. Mickey și Jules găsesc casă luxoasă, iar după mai mult timp petrecut acolo, cei doi sunt surprinși de proprietari, un cuplu extrem de sadic: George (Jeffrey Donovan) și Gloria (Kyra Sedgwick), care vor face orice pentru ca „ticăloșii” să nu părăsească locuința. Vezi cum infractorii devin captivi și ce îi obligă proprietarii sadici să facă!

Vineri, 11 iunie, de la ora 20:00, Film Now recomandă o comedie autentică: The Hangover/ Marea mahmureală. Cu două zile înainte de nuntă, Doug (Justin Bartha) și trei prieteni de-ai lui merg în Las Vegas pentru tradiționala petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu își mai amintesc nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în șifonier un bebeluș de șase luni! Mai mult decât atât, Doug, viitorul mire, lipsește, iar cei trei vor fi nevoiți să reia traseul de noaptea trecută pentru a-și da seama ce s-a întâmplat și pentru a salva nunta și, implicit, viitoarea căsnicie a protagonistului.

Sâmbătă, 12 iunie, de la ora 20:00, Film Now difuzează comedia romantică Monte Carlo. Grace (Selena Gomez) a lucrat pe parcursul liceului pe un post de chelneriță într-un bar, pentru a-și putea permite să călătorească la Paris. Împreună cu prietena ei, Emma (Katie Cassidy), și sora sa vitregă, Meg (Leighton Meester), ajunge în Franța, însă călătoria de vis devine extrem de plictisitoare. Până când… cele trei ajung să piardă autocarul cu care se deplasau, iar astfel se trezesc în holul unui hotel de 5 stele și Grace este confundată cu moștenitoarea unui imperiu financiar. Ea și prietenele sale sunt invitate într-o excursie la Monte Carlo, unde poartă haine de designer și merg la dineuri, dar își găsesc și sufletele pereche. Află doar la Film Now care va fi deznodământul și dacă aceste „cupluri de Monte Carlo” vor rămâne împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.