„Nu vreau să te pierd, d-aia mai minte-mă o dată, încă o dată. Știu c-o să regret că te mai cred încă o dată, ultima dată” sunt versurile prin care Emy își deschide sufletul și joacă rolul femeii care este dispusă să facă orice sacrificiu din dragoste și ajunge să creadă minciuni doar pentru a petrece timp alături de cel care i-a furat inima.

Compusă și produsă de către Horace alături de Kastha John în studiourile Midiots, „Ultima dată” este o piesă pentru cei care iubesc în continuare inimile ce nu le mai sunt devotate și sunt dispuși să treacă peste orice doar pentru o privire sau un moment împreună. Protagonista videoclipului este chiar Emy, care caută o speranță în orice și luptă pentru a-și recupera dragostea, chiar dacă efortul său este în van.

În vârstă de 22 de ani, Emy Alupei este prima voce feminină din trap-ul românesc. A lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, artista a decis să accepte provocarea „Survivor România” pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine, dar nu înainte de a lansa single-ul „Obor”. Câteva luni mai târziu, Emy a lansat videoclipul piesei „Karma”, unde apare alături de Iancu Sterp, cel care i-a fost adversar în Republica Dominicană. La finalul lunii octombrie, artista a surprins publicul cu o colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream pentru single-ul „Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube, iar în ianuarie a lansat alături de Theo Rose și What’s UP „Scandal”. De ziua ei, Emy a lansat „Mamă, pot!”, un single manifest ce vizează în primul rând oamenii care pun etichete prea ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.