Noul album, “Human”, va aparea pe 1 decembrie 2021

Miercuri, 5 mai 2021, trupa OneRepublic a lansat piesa “Run”. Melodia este scrisa si produsa de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry si John Nathaniel. “Run” va aparea pe urmatorul album –  ”Human”, alaturi de piesele lansate deja: “Rescue Me”, “Somebody To Love”, “Wanted”, “Didn’t I”si “Better Days”. Acestea au acumulat deja peste 1.75 miliarde de stream-uri la nivel mondial.

Noua melodie a fost lansata impreuna cu videoclipul regizat de Tomás Whitmore. Trupa va sustine un concert pe 6 mai, in cadrul The Today Show, unde va interpreta noua piesa.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=TKkcsmvYTw4

OneRepublic a fost nominalizata de mai multe ori la premiile Grammy. Membrii trupei sunt: cantaretul Ryan Tedder, chitaristii Zach Filkins si Drew Brown, basistul Brent Kutzle si tobosarul Eddie Fisher.

Albumul de debut, “Dreaming Out Loud”, a aparut in 2007, fiind un real succes. Piesa “Apologize” a fost nominalizata la premiile Grammy. Albumul, “Waking Up”, din 2009 a continut hit-urile: “All the Right Moves”, “Secrets” si “Good Life.” Urmatorul proiect muzical, “Native”, din 2013, a fost certificat cu discul de platina in SUA, iar melodia “Counting Stars” a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100 si a vandut peste 45 milioane de copii.

Melodiile trupei au fost incluse atat in filme, cat si in seriale celebre. “Start Again”, impreuna cu Logic, a aparut in serialul celor de la Netflix, “13 Reasons Why”, iar “Connection” intr-o campanie a celor de Jeep. Piesele “Lose Somebody”, impreuna cu Kygo, si “Wild Life” au putut fi ascultate in filmul Disney+, “Clouds”.

OneRepublic a acumulat deja peste 5 miliarde de stream-uri pe Spotify, iar piesele “Rescue Me,” “Somebody To Love”, “Wanted”, “Didn’t I” si “Better Days” de pe noul album, “Human”, sunt deja lansate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.