De mai bine de un an discuțiile din jurul nostru nu au fost întotdeauna cele mai pozitive, ne-au făcut să ne îngrijorăm și să ne gândim la ceea ce va urma. Între toate acestea, sezonul 11 Românii au talent a adus speranța că viitorul este mai bun, mai strălucitor datorită concurenților care au decis să urce pe scenă. Iar Andi Moisescu a început ediția de aseară cu un mesaj puternic: ”În România, câțiva visători #unusiunu au întâlnire cu destinul. În ciuda vremurilor nu au renunțat la visul lor. Curajul, pasiunea fiecăruia dintre ei ne inspiră să mergem mai departe!”.

Printre aceștia s-a aflat și Ana Maria Dragomir, o puștoaică de doar 16 ani care îmbină două pasiuni aparent total diferite: cea pentru cântat cu cea pentru jocurile pe calculator. Doina aleasă de ei a adus o emoție care a acoperit întreaga scenă și a ajuns până la cei de acasă. ”M-am topit când am auzit începutul doinei. Ai avut foarte multă emoție”, i-a declarat Andra.

Emisiunea Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 12.2 puncte de rating și 28.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.7 puncte de rating și 20.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 22:30, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.1 puncte de audiență și 25.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8.6 puncte de rating și 24.3% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53 aproape 2.8 milioane de români se uitau la emisiune.

Maria Lehaci, Ciprian și Teodor Vârciu, Iulia Filipeanu, Nathanja Wolthuis, Ana Maria Dragomir, Mihaela Răchită, Asociația CS Kaizen Karate și Valentin Alexiu s-au calificat în următoarea etapă.

Ne revedem vineri, de la 20:30, cu o nouă seară în care talentul este la putere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.