Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ZoeWeesGhostPR

Dupa ce a cucerit topurile muzicale din foarte multe tari cu single-urile „Girls Like Us” si „Control”, Zoe Wees prezinta o noua piesa, „Ghost, care va fi inclusa pe primul sau material – „Golden Wings”, alaturi de cele doua hituri. Materialul va fi disponibile, in intregime, pe 21 mai 2021.
Cu toate ca Zoe a lansat doar doua piese pana in prezent, ea a reusit sa adune peste jumatate de miliard de ascultari pe toate platformele de streaming.

Piesa “Ghost” vorbeste despre vulnerabilitatea oamenilor in fata iubirii, chiar Zoe spune ca “piesa este despre momentul in care lasi pe cineva sa devina foarte apropiat, chiar daca stii ca acest lucru te poate distruge”. Piesa „Ghost” este una dintre primele melodii scrise de catre Zoe.

EP-ul va continue 5 piese, iar pentru Zoe toate sunt foarte importante, fiind autobiografice. Scrierea versurilor a fost terapie personala pentru Zoe, iar titlul “ Golden Wings” reprezinta putere si securitate, doua lucrurile esentiale pentru speranta.

Zoe Wees este in prezent artistul “Up Next” pentru Apple Music, iar fanii abia asteapta lansarea noului proiect muzical, fiind o adevarata revelatie pentru lumea muzicii. Piesele de pe “Golden Wings” sunt: „Control”, „Girls Like Us”, „Hold Me Like You Used To”, „Ghost” si „Overthinking”.

Nascuta la Hamburg, Germania, artista de doar 18 ani a reusit sa debuteze cu piesele “Control” si “Girls Like Us” in Top 40 Singles Germania, Elvetia, Austria, Romania, fiind prezenta si in topul Shazam. “Control” este un adevarat hit, ajungand si in Belgia, Franta si Statele Unite ale Americii. “Girls Like Us” a fost in top 10 iTunes si Apple Music in mai multe tari din Europa, iar Zoe a primit aprecieri de la Guardian, Zane Lowe, James Corden, People Magazine, Teen Vogue, Gal-Dem, BBCR1, Billboard, The Line of Best Fit si Clash.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.