Miercuri e seara emoțiilor și surprizelor la Imperiul Leilor. Antreprenori cu afaceri pentru suflet, cu idei care să ne țină în formă, cu meșteșuguri uitate sau cu personaje de poveste, se vor afla în fața celor 5 investitori. Unele business-uri îi vor amuza pe lei, altele îi vor înfuria de-a dreptul. Cine va pleca acasă cu banii, vedem miercuri, de la ora 20:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor.

 

Irina Sorescu, o bucureșteancă de 46 de ani, intră în Imperiul Leilor și încearcă să primească finanțare pentru o afacere care face mult bine: o brutărie în care sunt angajate mame aflate în situații dificile de viață. ”Pentru mine e foarte important ca în societatea și comunitatea în care trăim să nu lăsăm pe nimeni în urmă, pentru că fiecare om merită șansa să fie încurajat și să fie apreciat. Lucrez de mulți ani în zona socială, am luat contact cu multe femei aflate în situații dificile și mi-am dat seama că cel mai de preț ajutor pe care pot să-l ofer este să creez locuri de muncă decente, în care femeile să fie apreciate și respectate pentru munca pe care o fac. Cine vine alături de noi sigur o să pună umărul la o lume mai bună”, va spune aceasta.

 

Propunerea Irinei va fi analizată riguros de lei, iar dincolo de cifre, aceștia se vor arăta impresionați de dăruirea antreprenoarei: ”Aș vrea să devenim clienții tăi!”, îi va spune Dragoș Petrescu. Înainte de a decide dacă investesc sau nu în ea, cei cinci lei vor încerca să înțeleagă dacă business-ul ei e profitabil: ”Propunerea ta e frumoasă, dar ca să convingi investitorii, lucrurile, atât juridic, cât și financiar, trebuie să fie foarte clare!”, va spune Bogdan Micu, după ce-și va da seama că unele aspecte nu sunt coerente în planul ei. Investitorii vor fi tranșanți și vor analiza la sânge propunerea concurentei, iar unul dintre lei va fi concluziona dur cererea ei de finanțare: ”Banii pe care-i investesc nu văd cum îi recuperez, neavând control nici pe partea de business, nici pe partea de fundație. Pentru mine nu funcționează!”, va spune acesta. Ce decizie vor lua leii în privința brutăriei sociale – dacă există oportunitate de business sau cred ar trebui să rămână o acțiune pur umanitară, dacă vor investi sau nu, vedem miercuri seară.

 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiul miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.