Anamaria Petrișor și Emilian colaborează pentru prima dată și lansează „Pentru a ta”, o piesă ce vorbește despre o poveste de dragoste aflată la final și transmite starea celui îndrăgostit care renunță la fericirea lui pentru a celui pe care îl iubește.

 

„Este o piesă profundă și mă emoționez la fiecare vers, de fiecare dată când o ascult. Povestea transpune o relație de iubire ajunsă la final. Ea înțelege din comportamentul lui că inima acestuia nu îi mai aparține în totalitate, iar el recunoaște acest lucru. Sper să ajungă la inimile voastre și dacă vă regăsiți în ea, să vă ajute să vă vindecați sufletele. Sunt atât de fericită că pot să exprim atât de multe sentimente prin muzică”, povestește artista.

 

Compus de către cei doi artiști alături de Șerban Cazan, „Pentru a ta” este un single ce are la bază povestea unui cuplu care uită de ce cândva au ales să se iubească necondiționat iar acum fiecare moment îi consumă pentru că adevărul nu mai poate fi ignorat.

 

„De când am auzit prima oară piesa mi s-a părut foarte interesantă și m-am bucurat că Anamaria s-a gândit să o facem împreună. «Pentru a ta» e o poveste în care de data asta eu m-am transpus în personajul negativ, acel bărbat care nu a mai simțit acele sentimente de la început față de persoana de lângă el și a căutat fericirea în altă parte. Până la urmă am avut curaj să recunosc acest lucru în fața ei, forțând-o astfel să renunțe la fericirea ei pentru mine”, spune Emilian.

Întrebată cum a luat naștere această colaborare, Anamaria ne-a povestit că: „Ne-am cunoscut la studiourile HaHaHa Production și atunci am decis să facem această piesă împreună. Emilian este un artist super talentat iar colaborarea cu el a fost o provocare. Mulțumesc întregii echipe pentru acest proiect minunat”.

Protagoniști în propriul clip, Anamaria Petrișor interpretează rolul femeii care înțelege că inima celui pe care îl iubea nu îi mai aparține, iar Emilian este cel care cândva a iubit-o, dar acum dragostea lui aparține altcuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.