După lansarea piesei Control, Vlad Musta își continuă povestea de dragoste cu Baie în benzină, o melodie îndrăzneață, ale cărei versuri și ritm duc cu gândul la un film de acțiune.

“Baie în benzină este continuarea poveștii pe care am început-o odată cu lansarea piesei Control. M-am inspirat puțin și din experiența personală, însă cea mai dificilă parte a fost că mi-am dorit ca totul să se transforme în scenariul unui film de acțiune. Am încercat să intru în pielea unui criminal în serie care ajunge la un moment dat, ușor, ușor, să se îndrăgostească de victima sa. Trebuie să recunosc că nu a fost ușor deloc. Prima dată este atras de ea fizic, urmând ca în scurt timp această atracție să depășească bariera materială. Am scris textul, am venit cu câteva armonii, iar Chris Demian a prins cu ușurință filmul. Povestea nu se încheie aici, urmează cea de-a treia parte”, a spus Vlad Musta.

 

Piesa a fost compusă de Vlad Musta și Chris Demian , scrisă de Vlad Musta și produsă de Chris Demian.

 

După ce a câștigat competiția The Four, Vlad Musta a lansat în 2019 single-ul său de debut, Bilete doar dus. Vlad este un artist extrem de talentat, caracterizat de modestie și curajul de a-și duce mai departe visul de a fi pe scenă. După o pauză în care și-a petrecut foarte mult timp în studio, Vlad a revenit cu o poveste de dragoste și acțiune din care fac parte până acum piesele Control și Baie în benzină. Urmează cea de-a treia parte a poveștii, care va fi lansată în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.