O fostă prezentatoare TV din Olanda le pregătește chefilor un preparat surpriză în ediția de luni seara

 

Duminică seară a fost a lui Chef Dumitrescu. Impresionat de reinterpretarea elegantă a bucătăriei românești, a decis să îi înmâneze Cuțitul de Aur lui Ștefan Borleanu, un bucătar cu doar 2 ani experiență. O lecție de perseverenţă, muncă și modestie, Ștefan le-a gătit chefilor un tartar cu păstrăv în gulie și halibut cu piure topinambur reușit, ceea ce i-a adus un loc în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

Ediția de duminică a pus în joc o amuletă puternică. Avantajul ei îi dă șansa câștigatorului să trimită în bootcamp orice concurent ar dori într-una dintre celelalte echipe. După ce a încercat să ghicească cui aparțin preparatele, Chef Dexter a decis că farfuria lui Chef Dumitrescu, o conopidă la grătar cu cartofi prăjiți în untură de rață este cea care a dovedit „măiestrie și echilibru”.

Luni seara vine cu o amuletă ce  le va trezi multe amintiri chefilor și chiar îi va reduce la tăcere, iar proba va fi una strălucitoare: „O să am un soare în farfurie”, a povestit Chef Scărlatescu. O fostă jurnalistă și prezentatoare olandeză, Janneke Vos de Groot, vine în platoul Chefi la Cuțite, cu o poveste ca în filme și… cu o plantă necunoscută. Soțul ei si-a dorit dintotdeauna să dețină o fermă și deși au fost reticenți la început să se mute aici, s-au îndragostit complet de România. Mai multe despre povestea ei și a multor altor concurenți de origine internațională, telespectatorii vor afla în această seară de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Chefi la cuțite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.