Netflix a confirmat astăzi data lansării celui de-al doilea sezon din Sky Rojo. Acesta va avea premiera pe 23 iulie.

 

Coral, Wendy și Gina continuă să lupte pentru libertatea lor, urmărite de Romeo, Moisés și Christian. Evadarea lor devine din ce în ce mai dificilă cu fiecare secundă ce se scurge, dar nu renunță. Fetele sunt mai unite ca oricând, în timp ce loialitatea urmăritorilor lor unul față de celălalt începe să se destrame. Adrenalina și acțiunea s-au întors pe scaunul șoferului în cel de-al doilea sezon din Sky Rojo, venit de la creatorii La Casa de Papel.

 

Al doilea sezon din Sky Rojo va avea 8 episoade de 25 de minute.

 

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina care își propune să creeze seriale ce să se distingă de restul. De la lansare, aceasta a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cel mai nou titlu.

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.