Noul album “Justice” al superstar-ului Justin Bieber a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200, iar in aceeasi zi albumul a fost certificat cu discul de aur in Statele Unite ale Americii. Albumul a fost lansat pe data 19 martie 2021 si este un nou material lansat de catre Justin care reuseste aceasta performanta.

Albumul a acumulat peste 435 milioane de ascultari pe toate platformele de streaming in prima saptamana, iar single-ul “Peaches”, impreuna cu Daniel Caesar si Giveon, a adunat peste 100 milioane de stream-uri. Melodia „Peaches” a debutat pe primul loc si in topurile platformele de streaming, precum Apple Music sau Spotify.
Pe YouTube, videoclipurile lui Justin au strans peste 70 milioane de vizualizari intr-o saptamana.
Materialul “Justice” include hit-urile “Holy”, impreuna cu Chance the Rapper; “Lonely”, alaturi de Benny Blanco; “Anyone” si “Hold On”, care au in total peste 3 miliarde de stream-uri la nivel mondial si au fost prezentate unei audiente mai mari de 215 milioane de persoane la radio-urile din America.


Campania de promovare a albumului a fost sustinuta de numeroase concerte live, precum concertul de Revelion sustinut de T-Mobile, concertul live de pe TikTok “Journals Live”, concertul pentru Spotify, dar si performance-uri la diferite gale de premii: Nickelodeon Kids’ Choice Awards, The American Music Awards, The People’s Choice Awards si altele.

Justin isi continua drumul in a deveni unul dintre cei mai mari artisti din istorie, acumuland in timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vandute, fiind si artistul cu cei mai multi abonati pe YouTube (peste 60 milioane), dar si artistul cu cei mai multi ascultatori lunar pe Spotify (peste 65 milioane).

Tracklist „Justice”:
1. 2 Much
2. Deserve You
3. As I Am feat. Khalid
4. Off My Face
5. Holy feat. Chance The Rapper
6. Unstable feat. The Kid LAROI
7. Interlude
8. Die For You feat. Dominic Fike
9. Hold On
10. Somebody
11. Ghost
12. Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon
13. Love You Different feat. BEAM
14. Loved By You feat. Burna Boy
15. Anyone
16. Lonely w/ benny blanco

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.