În această seară, la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa meciul pentru recompensă, Faimoșii și Războinicii vor evolua pe un traseu mixt, având de înfruntat obstacole, pe sol și pe apă, iar finalul intens ii va solicita la maximum pe concurenții celor două echipe. Îndemnare, viteză, forță și putere de concentrare, de toate acestea vor avea nevoie concurenții de la “Survivor România” pentru a intra în posesia recompensei din această ediție, atât de necesară pentru a-și menține forța pentru jocurile viitoare în duelul cu adversarii.

După consiliul anterior de eliminare, cel în care Andreea Antonescu a părăsit competiția ”Survivor România”, în urma deciziei publiclui, Zannidache declara că cel care este afectat profund de plecarea Andreei Antonescu este chiar Cătălin Moroșanu.

“Și Moro este foarte afectat de plecarea Andreei. Moro, de când a plecat Andreea, a început să se simtă în plus”, afirmă Zannidache.

În ediția din această seară se va disputa primul mini game din acest sezon, o proba care le va testa Faimosilor și Războinicilor, atât viteza de reacție, cât și îndemânarea și forța.

Care este premiul pentru care vor lupta Faimoșii și Războinicii, în jocul pentru recompensă din această seară, dar și cine va câștiga primul mini game disputat în acest sezon, veți putea afla urmărind o nouă ediție a reality-ului incendiar “Survivor România”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.