Primele 48 de ore: minute critice (10×60’)

Din 8 aprilie | Joia, ora 21:00

Acest sezon special face retrospectiva una celor mai memorabile momente din serie, prezentate de detectivii criminaliști din sezoanele precedente. Printre cazurile puse sub lumină se numără „Femei detectiv”, „Confesiuni șocante”, sau „Cazul care mă bântuie”.

 

Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

 

 

Filmat la tribunal  | Sezonul 3 | Episoade noi (10×30’)

Vinerea, ora 21:00

 

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

 

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american, Dan Abrams, include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

 

Supraviețuitorii (20×30’)

Vinerea de la ora 23:00

 

Această nouă serie, găzduită de jurnalistul american Gio Benitez, arată experiența de a fi victima unei infracțiuni bruște, din momentul în care cei atacați percep pentru prima dată pericolul, cu potențialele efecte de lungă durată.

 

Cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere sau surprinse cu telefonul mobil surprinse în momentul săvârșirii crimei, seria urmărește persoane care își văd de viața de zi cu zi și care s-au confruntat cu o situație periculoasă, fiind forțate să ia o decizie rapidă pentru a se proteja pe ele sau familiile lor.

 

Fiecare dintre cele 20 de episoade explorează povești ale supraviețuitorilor și analizează deciziile dificile pe care o persoană aflată în pericol trebuie să o ia, alegând fie de a evita o confruntare sau de a riposta.

 

Pe lângă mărturii, filmările capturate în detaliu de sisteme de securitate, camere ascunse, telefoane mobile și camere de bord sunt evidențiate și analizate pentru a ajuta la înțelegerea evenimentelor care au avut loc.

 

Jurnalistul Gio Benitez, gazda emisiunii, stă de vorbă cu fiecare dintre supraviețuitori și reflectă asupra incidentelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.