Top Gear | Sezonul 29 (5×60’)

ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ROMÂNIA | Din 1 aprilie | Joia, ora 21:00

 

 

Sezonul 29 îi aduce în prim plan pe cei trei noi prezentatori, Freddie Flintoff, Chris Harris și Paddy McGuinness, testând mașini pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile la cele mai extravagante, dar și ducându-și rezistența fizică la limită într-un show incitant filmat în timpul pandemiei

 

Freddie, Chris și Paddy se vor întrece într-un uriaș Zid al Morții în mașini ireparabile, vor schia pe mașini de vacanță închiriate, vor dezvălui o camionetă de înghețată electrică, de teren, pentru secolul XXI, și vor să reziste 24 de ore închiși în mașinile lor. Nu vor lipsi supermașinile, tururile de pistă rapide și The Stig, precum și noul studio în aer liber, amplasat pe pista de testare a emisiunii.

 

 

Arme născute din foc | Sezonul 8 (12×60’)

Din 15 aprilie | Joia, ora 20:00

 

 

În sezonul 8 al seriei forja se încinge cu noi și inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând pe măsură ce armurierii cei mai buni din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecție. În premieră, sezonul 8 are un prezentator nou: Grady Powell. Fost membru al Forțelor Speciale ale Armatei SUA, Powell este expert în supraviețuire și mobilitate, specializat în arme de dimensiuni mici. El a pășit pe urmele bunicului său care a luptat în al Doilea Război Mondial, precum și ale tatălui, de asemenea membru al Forțelor Speciale în timpul Războiului din Vietnam.

 

După ce a servit cu distincție ca membru al Beretelor Verzi, a devenit instructor pentru armată, poliție și civili în medicină traumatică, tehnici de salvare a vieții sau măsuri de utilizare defensivă a armelor. Experiența în trupele de elită și pasiunea pentru învățarea de noi abilități.

 

În fiecare episod al competiției, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceștia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia legendară a lui Saladin, spada uriașă a lui William Wallace sau arma letală Vajra-mushti.

 

Acestea trebuie apoi să facă față evaluării stricte și testelor dure impuse de experții noștri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida și David Baker. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion „Arme Născute din Foc”.

 

 

BĂTĂLIA MEȘTERILOR (10×60’)

Din 20 aprilie, Marțea, ora 21:00

 

 

„Bătălia Meșterilor” îi reunește pe actorii Tim Allen și Richard Karn din „Meșterul Casei” în rolul de gazde ale noii serii-concurs în care cei mai buni și mai talentați meșteri din SUA se iau la întrecere pentru a crea construcții uluitoare, de la atelierele lor de acasă.

 

Concurenții își vor împinge abilitățile și măiestria dincolo de limite nu doar pentru a repara obiecte de uz casnic, ci și de a le perfecta. Printre provocările competiției se numără crearea unei mașini universale de grădinărit sau proiectarea cuștii supreme pentru câini.

 

În fiecare episod, Tim și Richard vor evoca momente din istoria unică și de multe ori inedită a obiectelor din gospodărie, celebrându-i astfel pe inventatorii din spatele lor, precum și tehnicile utilizate de aceștia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.