Las Olas continuă să surprindă publicul cu seria de remake-uri a unora dintre cele mai tari hituri de pretutindeni. Duo-ul a pregătit pentru fanii muzicii pop și R’n’B un remake după „Bleeding Love”, baladă de succes compusă de Jesse McCartney ce a cucerit topurile de pretutindeni în 2007. Single-ul lansat de către cei doi producers păstrează tema originală, însă vine cu un touch fresh și elemente dance, caracteristice celor doi artiști români. Piesa este însoțită de un videoclip ce redă în imagini povestea a doi îndrăgostiți care se bucură de fiecare clipă trăită împreună, cu zâmbetul pe buze.

Până în prezent, duo-ul Las Olas a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite single-uri din lume, precum „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „Magical” și „Don’t Cry”.  Format din DJ SAVA și MD DJ, Las Olas este un proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.