Cea mai populară emisiune de parenting din lume îi așteaptă pe părinți, în fiecare sâmbătă, la Prima TV!

 

Cea mai populară emisiune de parenting din toată lumea se întoarce în România, la Prima TV. Un nou sezon al reality-show-ului Supernanny va fi difuzat de sâmbătă, 20 martie, de la ora 22.00, urmând ca din 27 martie să fie difuzată de la ora 20.00. Urania Cremene îi așteaptă pe toți cei care doresc un sprijin pentru a găsi soluția potrivită în relația cu copiii lor să urmărească emisiunea și să își găsească propriile soluții.

Urania Cremene este mamă și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume care are la bază ultimele cercetări în știința motivației (ex. Teoria Autodeterminării), preluate direct de la unele din cele mai mari universități din lume. În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți din toată țara.

“Îmi doresc ca emisiunea Supernanny să fie una educativă, care acoperă multe dintre problemele și provocările oricărui părinte din ziua de astăzi. M-a bucurat șansa de a duce mesajul parentingului echilibrat în cât mai multe familii din România. Deși fiecare caz este unic, toate tehnicile pe care le propun sunt parte a trusei de unelte a unui părinte echilibrat, care este Ferm și Cald, în același timp. Adică un părinte care pune limite și stabilește reguli, dar cu respect, fără pedepse și fără recompense. Pare incredibil faptul că în doar câteva zile, copiii pot deveni echilibrați, însă părinții învață că rezolvarea problemelor cu ai lor copii începe cu schimbarea propriului comportament.” spune Urania Cremene cunoscuta specialistă în parenting din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.