Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

În fiecare săptămână, serialul Las Fierbinți continuă să conducă detașat audiențele, iar aseară, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit cu entuziasm aventurile personajelor îndrăgite din celebrul sat.

 

Serialul a fost lider absolut de audiență și a înregistrat, pe targetul comercial național, o medie de 13.3 puncte de audiență și 29.9% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.5 puncte de rating și 19.2% share. Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel. Serialul a înregistrat o medie de 10.9 puncte de rating și 29.2% cotă de piață, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.7 puncte de rating și 23.3% share. De asemenea, aseară, PRO TV a fost lider de audiență în Prime Time, în intervalul 19:00-23:00, și a înregistrat, pe targetul comercial național, o medie de 10.7 puncte de audiență și 26.2% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.1 puncte de rating și 19.8% share. Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel. PRO TV a înregistrat o medie de 8.8 puncte de rating și 25.2% cotă de piață, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.3 puncte de rating și 23.7% share.

 

Actorii din Las Fierbinți sunt încântați de reacția publicului, iar Mihai Bobonete declară că succesul serialului este dovada că umorul vindecă. „Este absolut uluitor cât de mult iubesc oamenii Las Fierbinți. Este dovada că umorul vindecă. Mulțumim și pe această cale oamenilor faini care ne privesc cu atâta plăcere în continuare.” a declarat Mihai Bobonete.

 

Fierbințenii își duc viața în ritmul amuzant care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. Săptămâna aceasta ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit discuții între Celentano și Firicel, care ne-au ținut cu ochii lipiți de TV.

 

„Băi Firicel, tu știi ce bine o duce unii și nu din muncă cinstită?! Unii face, alții vrea. Dar noi nu facem, noi nu punem mâna! Noi știm de unde să luăm? Știm! Dar nu luăm, pentru că noi avem obrazul subțire!” Celentano.

 

Joi, personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.