Distrus după un divorț dureros, Alin Oprea a găsit liniștea și iubirea în noua lui relație. Solistul trupei Talisman este îndrăgostit de Medana, femeia care l-a vindecat de toate rănile trecutului. “Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mul iubește Alin la jumătatea lui faptul că împărtășesc aceleași aspirații și vise. “Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zona, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață”, spune Alin Oprea.

Dragostea a făcut-o pe iubita artistului să își descopere un talent unic- acela de poetă. “Medana din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos și 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se școală noaptea și îmi scrie o strofă”, i-a povestiț lui Cristi Brancu solistul trupei Talisman.

Trecutul tumultuous, divorțul dureros și despărțirea de copii săi au devenit istorie atunci când în viaț lui Alin Oprea a apărut frumoasa Medana. “”A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc  sau unde mai locuiesc și oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele.”

Imagini în exclusivitate cu  Alin Oprea și declarațiile lui emoționate făcute la Exclusiv VIP, emisiunea prezentata de Cristi Brancu și difuzată de Prima TV de luni până joi, de la ora 15.00, pot fi accesate pe YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=FCQWO634Uro )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.