Miercuri, de la ora 20:30, investitorii revin în Imperiul Leilor pentru a se întâlni cu tinerii antreprenori și ideilor lor de business. În fiecare săptămână, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu vor să readucă speranța în viața celor care au o afacere la început de drum și își doresc să reușească.

În ediția din această săptămână, leii vor avea parte de propuneri curajoase, dar și întâlniri cu oameni speciali. Ciprian Ogarcă, Masterchef România 2014, intră în Imperiul Leilor pentru a cere o investiție în business-ul pe care l-a dezvoltat în ultimii ani: ”Sunt ambasadorul prazului și Masterchef România 2014. Am venit să vă prezint business-ul meu: Praz Vegas – o pizzerie cu livrări la domiciliu. Alături de mine e directorul general al firmei: Trabantul, prima mașină cu care am livrat; directorul de marketing: trofeul Masterchef 2014; și talismanul meu norocos – crypto moneda pe care o folosim în Praz Vegas: crypto-prazul. Nouă, în Oltenia, ni se spune că suntem pui de leu, așa că am vrut să vin în Imperiu ca să-mi cunosc tatăl în afaceri”, le va spune acesta leilor.

Propunerea lui de parteneriere le va stârni curiozitatea posibililor investitori, care vor dori să înțeleagă ce are el în plus față de alte business-uri similare: ”De ce este specială? E prima pizza românească, creată în Italia, cu tente americane, făcută la mine în Oltenia”, va spune acesta despre ideea lui de a face o pizza în care să introducă praz, cârnați, mici, fasole, varză murată sau alte elemente din gastronomia românească. ”Ciprian, ne-ai prezentat aici o afacere: e varză toată. Pardon, praz!”, îi va spune Dragoș Petrescu după ce va analiza cifrele și planul de business al pizzeriei. Dacă vreunul dintre lei va vedea potențial în ideea câștigătorului Masterchef România, dar și ce sfaturi vor avea leii pentru acesta, vedem miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Tot atunci, Dan Șucu va avea un moment de sinceritate în fața unui concurent care-i va mărturisi că dincolo de afaceri, planuri și dezvoltare profesională, lui îi place să trăiască clipa. ”Faptul că ai spus că-ți place să trăiești clipa, pentru majoritatea oamenilor este un argument pozitiv. Eu n-am reușit niciodată! Eu întotdeauna am văzut ce fac mâine, ce fac poimâine, răspoimâine, și așa mai departe. Nu e o fericire pentru mine, dar e o fericire pentru firma în care lucrez. Acesta e modul în care am reușit întotdeauna să fiu mâine mai puternic decât astăzi”, îi va spune leul în mijlocul negocierii.

Cine sunt antreprenorii care vor reuși să-i facă pe lei să investească, dar și cu idei vor veni aceștia în Imperiul Leilor, vedem mâine seară, de la 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.