Piesa „Numai tu” este un martisor muzical care s-a lansat cu videoclip pe canalul de YouTube Elena Ionescu Official, in data de 8 martie, special pentru toate doamnele si domnisoarele care merita o melodie de dragoste, facuta special pentru aceasta perioada in care toti ne dorim sa ascultam muzica buna pana cand artistii vor reveni pe scena!

Colaborarea dintre Doru Isaroiu si Elena Ionescu pe melodia „Numai tu” a fost naturala si chiar daca este prima colaboare a celor doi artisti, acestia se completeaza armonios scenic si vocal, avand experienta anilor trecuti de muzica live si show total.

Compusa de Doru Isaroiu, alaturi de Elena Ionescu, si sustinuti de Mario Joy pe partea de orchestratie, „Numai tu” contine toate ingredientele necesare pentru un show incendiar cu trupa si muzica live, fiind o piesa ce „iti ramane intiparita atat imi minte, cat si in suflet!”.

Cei doi au declarat: „Piesa e frumoasa, ne reprezinta din toate punctele de vedere! Este o piesa de dragoste, ne regasim in mesajul ei si vrem sa ajunga la inimile tuturor! Asta ne-am propus si speram ca acesta colaborare sa fie cat mai pe placul publicului!„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.