Asculta / Descarca: https://umusic.lnk.to/BeautifulMistakesPR

Maroon 5, trupa premiata cu trei trofee Grammy si numeroase discuri de platina, lanseaza single-ul „Beautiful Mistakes”, in colaborare cu Megan Thee Stallion.

Trupa Maroon 5 nu este doar una dintre formatiile cu o cariera impresionanta, ci si unul dintre cele mai mari acte ale secolului 21. Pana in prezent, Maroon 5 a primit trei trofee Grammy, a vandut peste 75 milioane de unitati pentru albumele lansate si peste 400 milioane in ceea ce priveste single-urile. Muzica lansata a fost premiata si cu numeroase discuri de aur si platina in 35 de teritorii.


Dintre hiturile lansate de-a lungul timpului enumeram „Maps”, „Animals”, „Sugar”, devenind trupa cu cele mai multe piese care ajung pe primul loc in top 40 din ultimii 20 ani, cu un total de 11 melodii.
Videoclipul hitului „Sugar” a adunat peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube si este al treisprezecelea videoclip din lume ca numar de vizualizari.

Cel de-al saselea album al trupei, „Red Pill Blues”, a inclus si mega-hitul „Girls Like You”, piesa care a stat sapte saptamani pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100, iar cifrele de pe platformele de streaming depasesc miliarde. Cel mai recent single, „Memories”, a depasit si el 1 miliard de ascultari pe Spotify si 650 milioane de vizualizari pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.