Justin Bieber se pregăteşte de lansarea albumului „Justice”, de pe care ne-a prezentat astăzi, 5 martie, single-ul „Hold On”.

Single-ul „Hold On” va fi inclus pe cel de-al şaselea album al artistului, „Justice”, alături de melodii precum „Holy” (feat. Chance The Rapper), „Lonely” cu Benny Blanco sau „Anyone”.

În videoclipul regizat de Colin Tilley, Bieber și actrița Christine Ko înfățișează un cuplu care are nevoie de bani pentru un tratament de cancer, pentru a salva viața lui Ko. Într-un act de compasiune și disperare, Bieber pulverizează cu un pistol de jucărie și jefuiește o bancă, ceea ce duce la o urmărire a poliției, plină de suspans, în timp ce încearcă să scape cu motocicleta.

Luna trecută, concertul live stream de Ziua Îndrăgostiților cu Justin Bieber a devenit cel mai vizionat live al unui artist din istoria TikTok. Performance-ul a adunat peste patru milioane de vizionari unice.
Justin Bieber este cel mai ascultat artist pe Spotify, cu 63 de milioane de ascultători lunar. Cifre impresionante are şi pe Instagram (165 milioane urmaritori) sau YouTube (61,2 milioane de abonati) – fiind primul şi singurul artist care depăşeşte acest număr de abonaţi. Până în prezent, Justin a depăşit 68 miliarde de stream-uri şi a vândut peste 68 milioane de unităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.