In februarie, stai cu ochii pe televiziunile AMC Networks!

Un film nou se difuzeaza la AMC, in premiera, in ultima saptamana a lunii, ”Evadare din Pretoria”, o productie din 2020, cu Daniel Radcliff si Daniel Webber. Filmcafe prezinta, in fiecare sambata seara, un film de super actiune, in timp ce TV Paprika ii invata pe telespectatorii pasionati de gatit cum sa prepare cele mai bune ”Bucate mediteraneene”, fiind ghidati de carismaticul chef Ainsley Harriott.
Copiii au parte de o multime de surprize de la Minimax si Jim Jam! Minimax le ofera in weekend-uri un maraton plin de tehnologie si distractie alaturi de ”Talking Tom si prietenii lui”, iar JimJam il aduce in
prim-plan pe ”Bob Constructorul”, intr-o serie noua si educativa dedicata prescolarilor curiosi.

Relaxare si distractie, in februarie la AMC Networks!

 
     

 

 
PREMIERA: 25 februarie, de la ora 18:05

Inspirat din evadarea reala din inchisoare a doi detinuti politici, thrillerul Escape From Pretoria este o cursa contra timpului care se petrece in tumultuoasa perioada a apartheidului din Africa de Sud.

 
           
 
In 13 februarie, de la ora 20:00

Babylon A.D., un film de Mathieu Kassovitz, cu Vin Diesel, Mélanie Thierry, Michelle Yeoh, Lambert Wilson, Mark Strong, Jérôme Le Banner, Charlotte Rampling si Gérard Depardieu. Un mercenar curajos are o misiune delicata: aceea de a escorta o tanara misterioasa din Rusia la New York.

 
           
 
Din 13 februarie, de la ora 23:30, in fiecare weekend

Bucate mediteraneene il urmareste pe unul dintre cei mai apreciati bucatari de televiziune din Marea Britanie, care incearca pe cai neconventionale sa ne arate ca regiunea mediteraneana ne rezerva mult mai multe comori ascunse decat am banui.

 
           
 
In fiecare weekend, de la ora 20:00

Talking Tom si prietenii lui, senzatia globala in lumea aplicatiilor, sunt acum vedete ale unui serial de televiziune. Serialul prezinta aventurile echipei care isi produce propriul serial in confortul (relativ al) studioului app convertit dintr-un garaj al lui Talking Tom.

 
           
 
Zilnic, de la ora 12:10

Bob Constructorul te asteapta cu noi aventuri! Eroul nostru priceput la toate este acelasi constructor inimos care a fost mereu: daca ai nevoie de el, Bob sare in ajutor. Construieste, sapa, restaureaza, repara. Cum le face? Urmareste-ne si vei afla!

 
           

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.