Colaborarea care a făcut furori toamna anului trecut, dintre trupa Vunk și Lidia Buble, revine într-o variantă acustică, în care vocile artiștilor se împletesc armonios si sunt în prim-plan, cu doar cateva instrumente pe fundal.


Piesa trupei Vunk și a Lidiei Buble, “Vino, du-te”, s-a bucurat de un succes fulminant, fiind single-ul care și-a facut loc in playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare, iar la 5 luni de la primul play o regăsim în continuare în top 10 al radiourilor românești. Fanii au îndragit piesa înca de la prima ascultare și au propulsat-o in topurile platformelor de streaming și în trending-ul de pe YouTube, videoclipul piesei avand în acest moment 10 milioane de vizualizări.

Noua variantă a piesei face parte de pe albumul acustic “Numai la doi – Live din sufragerie” ce se va lansa pe data de 24 Februarie, ca un cadou de Dragobete. Albumul cuprinde în întregime piese acustice deja lansate, dar și piese noi, în primă audiție.

Videoclipul piesei acustice este sub forma unui making of al videoclipului oficial, unde puteți vedea cum au decurs filmările alaturi de regizorul San.
Asculta/Descarca piesa in varianta acustica: https://asculta.lnk.to/VinoDuTe-LiveAcustic

De 26 de ani, pe scena din România, VUNK este trupa inovației a rock-ului românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară ca afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generatie, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucuresti.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.