BoyFlow este cel mai nou artist ce s-a alăturat familiei Cat Music Spain și sărbătorește acest moment cu „El Tren”, o piesă despre iubire, durere și puterea de a merge mai departe. Compusă de către BoyFlow alături de Starchill, „El Tren” este un single în care artistul cântă despre ce înseamnă despărțirea de persoana iubită și durerea ce rămâne în urmă, dar și despre puterea de a merge mai departe și de a lăsa o altă iubire să își facă loc în viața sa. Deși greșelile sunt inevitabile, timpul nu stă în loc, iar iubirile pot dispărea la fel de ușor precum apar.

„Piesa și videoclipul «El Tren» sunt inspirate dintr-o poveste reală, a unui cuplu care a ajuns într-o relație toxică. Prin această piesă am vrut să evidențiez că sentimentul de iubire trebuie să fie unul foarte puternic pentru a putea depăși orice obstacol. Atunci când iubirea nu îți este împărtășită, trebuie să mergi mai departe și să acorzi o altă șansă altcuiva. Această piesă are la bază o experiență pe care am trăit-o și pe care acum aleg să o povestesc în versuri. Atunci când totul se încheie, este foarte greu să treci peste durerea cauzată și ai două posibilități: alegi să trăiești în dezamăgire sau îți aduni toate forțele și mergi mai departe. Eu am ales să fiu puternic și deși am iubit foarte mult, viața merge înainte, asemenea unui tren. 😊 Cu siguranță va exista acea persoană potrivită care te iubește la fel de mult precum o iubești și tu. Dar înainte de toate, trebuie să înveți să te iubești, iar atunci când cineva îți va spune că te iubește și de fapt te rănește, vei știi ce trebuie să faci”, povestește artistul.


Cântăreț, pianist, compozitor și producător, BoyFlow este un artist foarte talentat care își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. Printre piesele sale de succes se numără „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „MiDama” și „YaTengoOtra”, single-uri ce au fost ascultate în toată Spania și America Latină.

Printre hiturile semnate de Cat Music Spain se numără „Claro Que Si”, o colaborare ce a unit scriitori și artiști de pe trei continente, „Margarita”, primul single internațional al Lidiei Buble, pe care artista l-a lansat în colaborare cu Descemer Bueno, unul dintre cele mai mari staruri latino din lume, celebru pentru hiturile lansate alături de Enrique Iglesias și Gente de Zona și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.