Începe școala și ce prilej mai bun de a flirta cu persoana de care ești îndrăgosti?! O ocazie perfectă ca Ana, care plecase în Boston, să se întoarcă la catedră și să-i dea oportunitatea lui Mișu să o cucerească! „Ai venit după mine când am plecat la Boston?!” îl va întreba profa. Ce va răspunde Profu` aflăm joi, de la 21:30!

 

Liniștea este departe de a se instala în curtea liceului Gârleanu. Începe anul școlar, elevii s-au întors în bănci și fac cunoștință cu noii colegi. Unii  și-au petrecut vacanța la… răcoare. „Dați drumul la căldură că am venit de la răcoare”, va spune Nuni, personajul interpretat de Juno, care se va întoarce la liceu după o perioadă petrecută după gratii.

 

Pentru că reacțiile colegilor nu vor fi deloc pe placul lui Mișu, Profu` îi va duce pe copii la penitenciar, unde vor întâlni un nou personaj care va interpreta unul dintre deținuți. Despre cine este vorba și care este rolul lui aflăm joi.

 

Între timp, directorul Tănase se va confrunta cu o problemă serioasă și va pune tot liceu în mișcare, iar profesorul Mugur va ajunge la spital.

 

Cum va rezolva directorul situația, ce se va întâmpla la penitenciar și cum va evolua relația dintre Mișu și Ana vedem joi, de la 21:30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.