{

Cat Music Spain își mărește portofoliul de artiști pe zi ce trece, iar anul 2021 vine cu noi talente ce abia așteaptă să-și împărtășească muzica cu publicul. După succesul internațional al proiectelor lansate și primul pas către America Latină, Cat Music Spain anunță un nou nume ce se alătură label-ului. BoyFlow este artistul care a cucerit America Latină și care de acum face parte din familia Cat Music Spain, alături de care lansează și primul single pe 2021.  Piesa se numește „El Tren” și are o poveste personală, care dezvăluie experiența trăită de artist într-o relație toxică. Lui BoyFlow îi place să fie versatil și să își pună amprenta pe piesele pe care le creează, iar genurile lui preferate sunt reaggeton, pop și trap. La vârsta de 24 de ani, BoyFlow are fani în Columbia, México, Argentina și Venezuela și speră că va reuși să cucerească lumea.

Piesa poate fi ascultată aici: https://orcd.co/presave_eltren

„Acest proiect a început datorită lui Sergiu Stoiadin, directorul label-ului Cat Music Spain. Am luat legătura cu el pe Instagram, căutam o casă de discuri care să aibă aceeași abordare și viziune ca mine, concentrându-se în mod deosebit pe promovarea în America Latină. Acum am ocazia să arăt lumii talentul și muzica mea. Vineri vom lansa prima piesă împreună ce se numește «El Tren». Piesa deja a fost difuzată în exclusivitate la Los 40 Global Show cu Tony Aguilar, ceea ce mă entuziasmează, mai ales că primesc deja mesaje de la fani care se identifică cu versurile. Unul dintre obiectivele mele este ca fiecare single la care lucrăm să ajungă la toți cei care se pot identifica cu poveștile din spatele muzicii mele. Visez să fiu un artist internațional, care umple un stadion, iar alături de echipa mea, simt că vom realiza împreună acest vis”, povestește BoyFlow.

Cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică, BoyFlow este un artist foarte talentat, ce își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. În prezent, single-urile sale au generat peste un milion de vizualizări pe YouTube iar piese de succes precum „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „MiDama” și „YaTengoOtra” au fost ascultate în toată Spania și America Latină.

Printre hiturile Cat Music Spain se numără „Claro Que Si”, o colaborare ce a unit scriitori și artiști de pe trei continente, „Margarita”, primul single internațional al Lidiei Buble, pe care artista l-a lansat în colaborare cu Descemer Bueno, unul dintre cele mai mari staruri latino din lume, celebru pentru hiturile lansate alături de Enrique Iglesias și Gente de Zona și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.