Live, zi de zi, de la ora 15:00, de peste 13 ani! Cătălin Măruță este cel care aduce energia și care îi provoacă pe ai săi invitați la cele mai neașteptate provocări. Chiar dacă se află în carantină de o săptămână și jumătate, el a continuat să fie alături de telespectatori și a primit ajutor de la o parte dintre prietenii emisiunii.

Astăzi, cei care se vor afla în studio pentru a-i fi alături lui Cătălin sunt Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits. Cei doi au fost de-a lungul anilor în postura de invitați și au răspuns unora din cele mai neașteptate curiozități sau s-au văzut nevoiți să treacă prin cele mai amuzante provocări!

Înainte de începerea emisiunii, Monica recunoaște: ”Cum să nu zic “DA!”când m-au sunat cei de La Maruță să prezint emisiunea azi, cât e Cătălin încă în carantină!? Mai ales împreună cu Andrei Aradits, care după 3 sezoane de Vlad, mi-e deja familie. E adevărat, n-am mai prezentat de vreo 3 ani o emisiune de TV, însă așa chef am să fiu eu în sfârșit cea care pune întrebările la Măruță în emisiune…”

Și Aradits e convins că provocarea de astăzi este o bună revanșă pentru toate momentele în care a fost invitat al emisiunii: În sfârșit a venit momentul răzbunării: Măruță va mânca sosuri iuți și va răspunde la întrebările pe care le-a pus el diverselor vedete invitate de-a lungul timpului. Sunt hotărât să-l pun în încurcătură, cum și el ne-a pus de fiecare dată când am fost la el. O am aliată pe Monica și împreună vom afla care e butonul care îl va pune pe Cătălin pe „mute”.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.