Puțină strălucire are un impact foarte mare atunci când vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana dragă. Cel mai recent studiu Pandora* despre modul în care ne exprimăm și sărbătorim dragostea, a constatat că peste 60% dintre participanți își amintesc ocazii precum Valentine’s Day și mai mult de jumătate au raportat că au oferit mici cadouri drept gesturi de afecțiune pentru cei mai importanți oameni din viața lor. Fie că vrei să faci cumpărături pentru o prietenă, pentru persoana iubită sau pentru tine, aceste stiluri vin direct din inimă. De Valetine’s Day, lasă lucrurile mici să spună totul.

Răsfață-te cu o pereche delicată de Cercei strălucitori în formă de iadeș cu șurub.

Lasă-ți jumătatea să își poarte dragostea la vedere cu Talismanul tip pandantiv Floare de trandafir și inimă, gravat în două tonuri, și Talismanul cu inimi strălucitoare împletite din Pandora Rose.

Elegante și ușor de suprapus, Inelele solitaire cu inimă înlinată sunt cadoul ideal de Valentine’s Day.

Pentru minimalistul din viața ta, exprimă-ți dragostea cu Brățara tip lanț clasic cu bară în T și inimă Pandora Moments.

Adu-ți prietenia la următorul nivel chic cu Inelele strălucitoare din iadeș în formă de inimă și Inelul de din iadeș dublu cu tăiere de tip marchiză.

Arată că inima îți bate numai pentru ea cu versatilul Colier din iadeș în formă de inimă strălucitoare.

#SomethingAboutYou

#PandoraValentines

#VoicesOfPandora

 

* Studiul „O explorare a iubirii” este o lucrare de cercetare inițiată de Pandora și realizată de Opinium care a chestionat 11.000 de respondenți din 11 țări, câte 1000 în fiecare: Regatul Unit, Statele Unite ale Americii, Mexic, Australia, China, Hong Kong, Franța, Spania, Italia, Polonia și Germania în perioada 22 octombrie – 5 noiembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.