Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

În această seară, urmărim un nou episod Las Fierbinți, cu glume și situații fresh, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Veselie mare printre simpaticii fierbințeni: Celentano și-a găsit o nouă ocupație – cântă la mandolină. Printre cântece și replici savuroase, acesta îi propune Aspirinei să fugă împreună în județul Teleorman, doar ei doi. Sufocată de râs, aceasta vrea să știe ce să facă ei doi în Teleorman. „Ce să facem noi în județul Teleorman?” Să luăm viața de la zero!” îi răspunde hotărât Celentano.

 

Celentano continuă tirada, spunându-i Aspirinei: „Să mă aștepți cu ciorba caldă. Și, atenție! Să ne iubim ca haiducii! Aspirino, tot ce o să fur, banii toți de la boieri care-i iau, ție ți-i dau pe toți, ca să-ți iei mărgele. Așa că, ce mai aștepți?! Haide sus, haide sus, pe cal!”

 

Aspirina se plânge lui Firicel, fiind exasperată de serenadele lui Celentano și află că acesta nu îi cântă doar ei. Dalida dezvăluie că Celentano i-a cântat și ei toată noaptea la poartă.

 

În seara aceasta vedem cum decurg lucrurile mai departe în îndrăgitul sat.

 

Noul sezon Las Fierbinți a debutat în forță cu primele două episoade: serialul a fost lider de audiență săptămâna trecută, atât marți, cât și joi, pe segmentul de public comercial. Producția a înregistrat marți o medie de 9,8 puncte de rating și 26.8% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,4 puncte de rating și 14,7% share. Iar joi, producția a fost din nou lider de audiență pe segmentul comercial, și a înregistrat o medie de 8,5 puncte de rating și 23.4% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8 puncte de rating și 22,1% share.

 

Nu ratați Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.