Din 10 februarie, în fiecare miercuri şi joi, îndrăgitul actor italian Gabriel Garko revine la TVR 2 cu două dintre producţiile care l-au impus în cinematografia europeană şi nu numai. Este vorba despre miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” (în 10 şi 11 februarie), urmată de serialul „În apărarea fiului” (din 17 februarie).

 

În plus, din luna martie, imediat după încheierea actualului serial italian Hotel Imperial,  în fiecare seară de sâmbătă, la TVR 2 revine o altă producţie celebră în care Gabriel Garko este protagonist: serialul „Păcatul şi ruşinea”.

 

Miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” aduce la TVR 2 în 10 şi 11 februarie, de la ora 21.10, povestea fascinantului actor din perioada filmului mut – care a reuşit a reușit să schimbe istoria cinematografiei mondiale. Rolurile sale l-au transformat aproape imediat în star internaţional, un „latin lover” cu privire languroasă, un idol al femeilor din toată lumea al cărui stil era imitat de admiratori. Devenit un adevărat mit: iubit, adulat, copiat – Rudolf Valentino a murit la numai 31 de ani, în culmea gloriei şi a popularităţii. Dispariţia sa bruscă în urma complicaţiilor provocate de peritonită a stârnit printre admiratoare o adevărată isterie în masă, cu zeci de sinucideri.

 

Cea de-a doua producţie cu Gabriel Garko ce revine la TVR 2 în luna februarie este  „În apărarea fiului” (NON E STATO MIO FIGLIO – Italia, 2016) . Din 17 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21.10,  vă puteţi delecta cu un serial de mare succes ce aduce actori valoro;i, dar şi un scenariu cu acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie.

 

De-a lungul a opt episoade, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie înstărită. Doar că un personaj din umbră manipulează o serie de evenimente tragice pentru a provoca ruina acestei familii şi foloseşte o serie de dovezi false prin care îl scoate vinovat pe Andrea. Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie să îşi dovedească nevinovăţia. Dar pentru ca acest lucru să poată fi posibil, el trebuie să dezlege misterele întregului complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase.

 

Din a doua jumătate a lunii martie, în fiecare seară de sâmbătă, serialul „Păcatul şi ruşinea” îl aduce pe Gabriel Garko într-un alt registru, cel al unui criminal nemilos Nito Valdi – rol pentru care actorul italian a primit chiar şi scrisori de ameninţare.

 

Acţiunea începe la sfârşitul anilor 1930, în Roma sfâșiată de dictatură și controlată de fascişti, când destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi, militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întretaie pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe dubioase, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

 

„În Păcatul și rușinea joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune’, a povestit Gabriel Garko pentru TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.