Holy Molly pregătește lansarea celui de-al cincilea single al său, Twinkle Twinkle, pe 5 februarie, pe toate platformele digitale. Artista continuă povestea începută în piesele Alcohol și Back to her și cântă despre experiențele și relațiile sale nepotrivite. Inspirată din filmele de groază cu păpuși, cu note care dau fiori în sound și versuri, povestea prezintă un nou capitol al lui Molly, prinsă într-o relație cu persoana nepotrivită.

Partenerul din clip este actorul Paul Diaconescu, speriat de fiecare dată când artista nuiește cuțitele în apropierea lui.

 

Holy Molly iubește jocul actoricesc, așa că acest clip îi evidențiază perfect talentul cinematografic și i-a dat ocazia să joace un personaj extrem de ofertant, care i se potrivește foarte bine.

 

“De data aceasta mi-am dat voie să descopăr psycho-ul din mine (îl avem cu toții în noi, cu siguranță) și a fost distractiv. Twinkle a fost un mod de a elibera unele emoții rămase blocate din experiențele mele anterioare, lucru pe care am vrut să-l exprim de ceva timp. Atunci când ești rănită de câteva ori, începi să setezi tot felul de reguli pentru dragoste și devii rapid dependent de asta. Uneori, sentimente precum furia, regretul, durerea, frica și frustrarea merită să se materializeze și cred că despre asta este vorba în Twinkle, a spus Holy Molly.

 

Holy Molly lansează vineri, 5 februarie, clipul noului său single, Twinkle Twinkle, un imn al tuturor femeilor care au suferit din dragoste și care sunt suficient de puternice pentru a-și trăi viața după propriile reguli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.