Luna ianuarie a adus o veste surprinzătoare pentru fanii Vorbește Lumea: Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară! Simpatica prezentatoare a declarat atunci că ea și soțul ei își mai doreau un copil și că se simte foarte bine: ”Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”.

După ce s-a asigurat că scumpițelu Cove este pe mâini bune, alături de Lora, Adela a plecat alături de soțul ei și cei doi copii într-o vacanță în care a respectat toate măsurile de siguranță!

Proaspăt întoarsă în țară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora și Cove și le-a povestit acestora despre aventura ei: ”Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă.”

”Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță! Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove pe scumpițica lui! Cu zâmbetul pe buze și cu energia bine cunoscută, Adela a declarat: ”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”

Vorbește Lumea continuă, de luni până vineri! Iar Adela va rămâne aproape cu vești despre sarcină și despre cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea băiat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.