Sebastian Dobrincu vine cu o nouă piesă de dragoste dedicată celor care doresc să se întoarcă la persoana iubită: „Inima naivă”, o colaborare cu Ioana Ignat, artista recunoscută pentru timbrul inconfundabil.

„Inima naivă” este o piesă pop cu influență dance, care transmite emoție și regretul despărțirii de persoana iubită transpusă într-un cadru cosmic, ireal, ce a prins viață în studiourile DeMoga.

După o colaborare care a început acum doi ani, Marius Moga împreună cu Sebastian Dobrincu au creat studioul IREAL, un spațiu dotat cu tehnologie de ultimă oră, unde realitatea augumentată te trimite în orice loc pe care ți-l poți imagina.  Videoclipul piesei „Inimă naivă” a fost filmat pe „Marte”, în premieră în noul studio.

„Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o data în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită. Am reușit totodată sa facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni”, a declarat Sebatian Dobrincu.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 3 zile și redă povestea celor doi îndrăgostiți într-un cadru apocaliptic.

 

„Mă bucur că pot să iau parte la acest proiect inedit coordonat de Marius Moga. Atât el, cât și Sebastian sunt niște oameni foarte creativi și e plăcut să lucrezi cu ei. S-a muncit mult la piesă și la videoclip, iar eu sunt mândră și fericită că s-a ajuns la un rezultat frumos. Mulțumesc tuturor celor implicați!”, adaugă Ioana Ignat.

Deși Sebastian Dobrincu a uimit România cu povestea lui de viață în care s-au regăsit sute de adolescenți, faima de peste noapte este de fapt munca de la o vârstă foarte fragedă. De-a lungul timpului, Sebastian a creat o serie de aplicații și programe care au fost cumpărate sau folosite de cele mai mari companii din USA.

În 2017, Ioana Ignat lansează „Doar pe a ta”, single ce devine foarte repede no.1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 60 milioane de vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 83 milioane de vizualizări pe YouTube. Urmează hitul „În palma ta”, ce adună peste 50 milioane de vizualizări. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții în trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) și „Sensibil” (Nu am somn). Cea mai recentă colaborare a fost cu Pavel Stratan pentru piesa „Vina dragostei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.