Pentru prima dată în industria muzicală, Costi, producătorul ce se află în spatele a multor hituri și voci fresh, împreună cu 1u artiști se unesc pentru un proiect unic, Fortza Generation, și lansează șapte piese într-un singur clip. Emy Alupei, Minodora, Adrian Minune, Pierre, Soya, Iancu Sterp, Cream, BIA, Florin Salam, Betty Blue, RA, Bogdan Mocanu, Anna Lesko, Jador și Costi sunt artiștii ce au luat parte la acest eveniment muzical nemaiîntâlnit.

Așadar, Emy Alupei face echipă cu Minodora pentru „Șefa Șefa”, un remake al single-ului „Șefa banilor”, ce a ocupat locul 1 în Trending pe YouTube, iar Adrian Minune face echipă cu Pierre și Soya pentru „Jellybon”, o piesă cu ritmuri balcanice și cu un videoclip plin de culoare. Cei trei artiști cântă despre feminitatea și senzualitatea unei femei ce duc către o atracție fizică de necontrolat. Iancu Sterp cântă pentru prima dată alături de Cream single-ul „Cel mai bun iubit”, ce evidențiază importanța iubirii și prețuirea celui drag. Videoclipul completează prin imagini mood-ul piesei și în același timp te duce cu gândul la zilele de vară, undeva la malul mării, acolo unde povestea de dragoste a început.

BIA face schimb de roluri cu Betty Blue și interpretează alături de Florin Salam „Tăticul meu”, o piesă sensibilă, cu un mesaj emoționant, despre legătura unică, puternică și pură dintre un părinte și copilul său. Piesa subliniază unele dintre cele mai profunde sentimente, dar și importanța de a spune mereu ce simțim. RA cântă pentru prima dată alături de Betty Blue „Cea mai bună piesă”, un single pop cu influențe trap și reggaeton, iar clipul dezvăluie atitudinea sexy și glamorous a artistei.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu au făcut echipă pentru „Eu cu tine, tu cu mine”, un single incitant despre iubire și atracție. Cu un videoclip plin de sex-appeal, în care Anna Lesko și Bogdan Mocanu joacă rolul cuplului îndrăgostit „Eu cu tine, tu cu mine” este o piesă despre dorință, provocare și multă pasiune. Track-ul se încheie cu o colaborare între Jador, Adrian Minune, Costi și Anna Lesko, ce dezvăluie rețeta pentru cei „4 de Da”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.