Ziua la care fiecare concurent a visat, dar care părea atât de departe, este aici! Astăzi, de la ora 21:30, patru concurenți luptă pentru trofeu și marele premiu de 50.000 de euro. Cine va merge până la capăt este întrebarea care-și va găsi răspunsul în doar câteva ore!

 

Aseară, Elena și Anna Lesko au luptat pentru ultimul loc în marea finală, într-o probă care a păstrat emoția până în ultima clipă. În aplauzele concurenților, Elena a câștigat un nou duel și a reușit să demonstreze că este una dintre cele mai puternice competitoare ale acestui sezon. Cum se va descurca în marea finală, aflăm în câteva ore.

 

Înaintea luptei care va face diferența, Andrei Stoica admite că toată această experiență a fost o întoarcere la origini, la zilele grele de care nu a dus lipsă în viață: ”Ferma mi-a amintit de unde am plecat. Sunt un băiat care a muncit pentru tot ce are. Astăzi voi lupta până la ultima picătură de sânge”.

 

Viviana Sposub a reușit să impresioneze cu dorința ei de a avansa în competiție și acum este decisă să dea tot ce are mai bun pentru a fi în top: ”Ce avem aici a devenit casa mea. Am trăit cu fiecare por tot ce s-a întâmplat aici. Mă aștept la ce e mai dificil. Dacă simt că nu mai pot, voi mușca din mine”.

 

Calificat pentru a doua oară în marea finală, Augustin Viziru este decis să-și ia revanșa, având convingerea că totul a fost diferit de această dată: ”Fiecare loc din casă are câte o amintire. Amintirile te definesc ca om. Sunt atât de determinat pentru finală, știu că va trebui să-mi mai depășesc o dată limitele”.

 

Elena Chiriac, mezina, dar și luptătoarea competiției, a demonstrat deja că duelurile nu o sperie și că are puterea necesară pentru a trece peste fiecare provocare: ”Cea mai intensă, frumoasă și dură experiență. A fost o lecție de viață. Am mare încredere. Vreau să mai arăt încă o dată că se poate. Limita ești doar tu!”

 

18 concurenți au pornit la drum. Rând pe rând, fiecare dintre ei a plecat acasă. Doar 4 au ajuns la startul ultimei runde. Cine își va găsi puterea de a depăși și ultimele obstacole pentru va ridica trofeul? Cine își va vedea visul împlinit și va câștiga marele premiu și titlul de Fermierul Anului 2020? Aflăm de la 21:30 pe PRO TV în finala celui mai provocator și dur reality show!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.