Pe Mariana o vom cunoaște cu toții diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie. Povestea ei, deși una tristă și cu multe încercări, este o lecție de curaj, perseverență și optimism. Felul în care această mamă privește viața demonstrează cât este de important să ne bucurăm de lucrurile mici, dar care ne aduc fericire și ne împlinesc.

 

„Cred că dacă eram sănătoasă nu eram atât de fericită, cât sunt astăzi. Eu trăiesc fiecare clipă la maxim, ca și când mâine n-ar mai exista, pentru că în cazul meu e posibil ca mâine să nu mai fie”, va spune Mariana.

 

Fiecare efort pe care îl depune o poate lăsa fără respirație, iar riscul să aducă un copil pe lume cu prețul propriei vieți a fost foarte mare, așa cum va spune chiar medicul ei: „Mariana și-a riscat viața rămânând însărcinată. Mai ales ținând cont că ea a fost operată pe inimă de două ori”.

 

„Mi-am adus aminte de o perioadă din viața mea în care nu conta nimic altceva, decât să am un copil. Și știu cum e sentimentul că trebuie să porți durerea asta de a nu avea un copil. Nu te simți împlinit, nu ești complet”, va spune Cristina Joia.

 

Echipa Visuri la cheie a fost impresionată de povestea ei, iar arhitecții sunt gata să-i ofere bucuria unei renovări de vis, în această seară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.