Grupurile al căror mentor este, anul acesta, Florin Ristei, vor trăi emoțiile Bootcamp-ului săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Pe lângă cele zece locuri pe care a trebuit să le ocupe, Ristei a studiat și alături de Alfa Band, o trupă căreia i-a oferit un wild card în audiții.

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. După ce a aflat că a primit Grupurile, o sarcina considerată foarte grea de către toți jurații, Florin Ristei a negociat și chiar a încercat pe alocuri să fure concurenți de la colegii săi jurați, de câte ori i s-a părut că cineva s-ar potrivi.

Astfel, cinci locuri au fost ocupate din audiții de trupe înscrise în concurs, iar celelalte poziții au fost completate de trupe nou formate, membrii lor fiind concurenți care au primit trei voturi de ”Da”, dar nu au fost selectați de ceilalți jurați. Grupurile vor trăi emoții intense săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1! Membrii lor trebuie să își impresioneze mentorul, pentru că miza este uriașă! La finalul serii, doar trei vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9. Iată cine sunt grupurile care visează să câștige marele titlu:

Veniți din Napoli, cei patru tineri din grupul Super 4 au intrat fără prea mari emoții direct în Bootcamp, în grupa căreia îi va fi mentor Florin Ristei. ”V-am zis că o să câștig X Factor anul acesta?! Așa se cântă pe voci, se vede că echipa e de un milion de ori mai puternică de cât un om singur și că împreună putem câștiga X Factor! Mă bucur că sunteți la mine în echipă”, a exclamat încântat juratul. Momentul lor le-a plăcut atât de tare, încât Ștefan Bănică le-a cerut chiar și un bis, pentru care Super 4 au ales melodia ”Caruso”. Interpretarea a fost una cu adevărat specială, încât până la finalul piesei toți jurații aveau lacrimi în ochi. ”Eu astăzi nu mă așteptam să plâng la masă, nu sunt genul extra emotiv, plâng în general când sunt eu cu mine, în mașină, acasă, nu îmi place să plâng în public, dar nu am putut să mă abțin! M-au fript la inimioară”, a mărturisit Delia.

Frații Oana și George Indru au participat împreună, însă fratele doar a acompaniat-o pe tânără la chitară, având rețineri dacă să fie jurizați ca un grup sau nu. ”Hai, George, hai să mergem amândoi!”, l-a rugat îndelung Oana, însă tânărul a acceptat propunerea abia după ce a primit asigurările lui Florin Ristei că nu va trebui să cânte și cu vocea.

Surorile gemene Diana și Ioana Conta au ținut jurații cu sufletul la gură în timpul reprezentației lor. Nu cred că există armonie mai bună decât între frați și eu simt asta cu fratele meu! Sper să lucrăm bine împreună!”, a spus Florin Ristei, cel care le va fi și mentor.

            Hello este un grup format din  Marian și Teodora. Tinerii, care formează un cuplu, sunt pentru a doua oară la X Factor, iar de această dată au dat lovitura! ”Așa se vine la o audiție! Bravo, nu am auzit niciodată această variantă”, le-a spus Ștefan Bănică, iar Florin Ristei le-a dat cale liberă spre etapa următoare încă din audiții.

 

            Eva este un grup perfect armonizat, format din trei adolescente din Chișinău. ”În ziua de azi, să vezi asemenea tinere preocupate pentru performanță este un exemplu pentru toată generația care vine”, a spus încântată Loredana, la audiții.

Alfa Band, o trupă formată din patru tineri din centre de plasament din Cluj-Napoca a oferit o premieră pentru X Factor. Florin Ristei, juratul care i-a și oprit înainte să încheie piesa, le-a oferit concurenților un wild card către Bootcamp. ”Nu sunteți încă pregătiți pentru X Factor, dar eu vreau să încerc ceva, dacă e posibil să avem un wild card – să nu votăm și să încerc eu pentru data viitoare, adică în Bootcamp, să pregătim împreună o piesă. Dar de acolo sunteți pe barba voastră. Vreți?”, i-a întrebat juratul, iar Alfa Band a acceptat provocarea.

It’s us este o trupă formată de mentorul X Factor din Daria Pintilie și Chris Casper, doi tineri extrem de talentați, care nu s-au regăsit însă în grupele potrivite vârstelor lor – cea a lui Ștefan Bănică și, respectiv, cea a Deliei.

4Sure reunește patru spirite libere din cele patru colturi ale țării: Radu Deac – Mr.White, Zoran Demian, Vasi Bistrae și Marian Vasilescu.

West Vlads îi are ca membri pe Vlad Moigrădean și Vlad Erdei, care au venit separat la audiții, dar jurații i-au încurajat să cânte împreună și să formeze un grup.

Rainbow Queens este compusă din trei femei puternice, pregătite să domine scena: Anne Laura Noupadja, Cristina Vasiu și Cristina Gheorghe.

Tiny Tigers e o trupă plină de energie formată din trei puștoaice extrem de talentate furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan, Alexandra Căpitanescu, Bianca Ionescu și Carla Stefani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.