Nicoleta Nucă este cunoscută pentru timbrul său puternic și pentru piesele de dragoste sensibile și impresionante pe care le lansează. „Ultima oară” este cel mai nou single al artistei, o poveste muzicală emoționantă, despre o iubire neîmplinită ce a devenit nocivă. Compusă de către ADDA împreună cu Bianca Lobda, Aria, ProducaDoru și Costin Danăilă, „Ultima oară” este despre o dragoste plină de temeri și visuri deșarte, cu un finalul dureros, dar necesar. Videoclipul regizat de către Dan Petcan o are protagonistă pe frumoasa artistă care joacă rolul unei femei „încătușate” într-o relație nefericită, ce simte pentru ultima oară rănile create, dar alege pentru prima oară să se iubească pe ea însăși.


„Ultima oară” a prins viață în studioul Baladda Records în urmă cu doar câteva luni, iar Nicoleta s-a îndrăgostit de piesă de la prima ascultare. „La scurt timp după ce am ieșit din izolare, m-a sunat ADDA să-mi spună că are o piesă care mi se potrivește «mănușă». Însă a durat mult până să prindă viață cu adevărat acest proiect, pentru că în acea perioadă treceam printr-o mulțime de schimbări din punct de vedere muzical. Pentru un timp pierdusem speranța că «Ultima oară» va rămâne piesa mea, până în această toamnă când am început să colaborez cu Cat Music și, odată cu această colaborare, am întrebat-o pe ADDA dacă mai este disponibilă piesa! Și ce crezi? ADDA a păstrat-o pentru mine, iar de aici lucrurile au pornit val-vârtej pentru a da viață proiectului «Ultima oară». Am filmat clipul cu Dan Petcan, alături de care am lucrat pentru prima dată și sunt foarte mulțumită de rezultat, de profesionalismul lui, dar mai ales de faptul că este un om care ține foarte mult cont de ceea ce își dorește artistul. Eu zic că a ieșit un clip foarte tare, pe măsura sacrificiilor și greutăților pe care le-am avut pe set”, povestește artista.

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la „X Factor”, iar „Nu sunt” a fost un adevărat succes, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piese precum „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, „Amintiri”, „Când pleci”, „N-am pierdut nimic”, „Tot mai rar”, iar în aprilie a lansat „Protest”, o piesă cu un mesaj puternic de dragoste. În vară, Nicoleta a colaborat cu Pasha Parfeni pentru „Lasă-mă”, un single despre importanța dorului într-o relație de lungă durată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.