Actrița este ajutorul de nădejde al poetului în bucătăria sa, la „Politică și delicatețuri”, pe 6 decembrie. De Sfântul Nicolae, și meniul e unul de sărbătoare. Aflăm cu ce își impresionează gazda invitata duminică, de la ora 15.00, la TVR 1.

 

 

Se pare că Mircea Dinescu a fost cuminte în 2020, pentru că, de Moș Nicolae primește la „Politică și delicatețuri” o actriță frumoasă, plină de viață și pricepută în ale bucătăriei: Paula Chirilă. Pentru așa o invitată, Dinescu pregătește și un meniu de sărbătoare – limbă de vițel cu ceapă caramelizată și ou poșat, în coșuleț de gogoșar copt. Da, sună complicat, dar poetul ne asigură că este o rețetă relativ ușor de făcut, cu care vom impresiona și cel mai pretențios musafir! Cum se pregătește aflăm pe 6 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 1.

 

În vervă și cu zâmbetul pe buze, Paula se simte ca peștele-n apă în bucătăria poetului și pregătește cot la cot cu acesta meniul zilei. „Are o manieră flamboaiantă de a găti, pare că improvizează, dar el știe foarte bine ce are de făcut”, declară actrița, încântată de maniera de a găti a gazdei sale. Și nu numai meniul este de sărbătoare la „Politică și delicatețuri”, ci și muzica: în această ediție, Maria Buză, soțul său George Pătrașcu și taraful care îi acompaniază completează atmosfera de bucurie a începutului sărbătorilor de iarnă.

 

Vorbăreață și exuberantă, Paula povestește cu sinceritate cum a ajuns să intre la Facultatea de Teatru fără știrea părinților, în timp ce lucra ca asistentă medicală la spitalul din Iași, apoi trece în revistă momentele importante ale carierei sale, de la colaborarea cu Uscat și Trofin până la întâlnirea cu idolii săi din adolescență, grupul Divertis.

 

Duminică, 6 decembrie, urmărim, așadar, de la ora 15.00, la TVR 1, o ediție „Politică și delicatețuri” de sărbătoare, dedicată celor care își doresc să fie artiști în bucătărie și iubitorilor de muzică de petrecere.

 

***

Paula Chirilă s-a născut pe 21 iunie 1975, la Iași. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din orașul natal. A debutat în anul 1998 pe scena Teatrului de Stat din Oradea. Pe marele ecran, a debutat cu rolul Anei, în filmul „Margo”. A colaborat cu grupul Divertis și a avut proiecte la Antena 1, TVR și Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.